Tema düzenleyici

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SaySev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Elit yapı beytepe-Çayyolu bölgesinde çok sayıda lüks konut yapmış bir inşaat firması. Dodurga’da altyapının olmadığı fakat altyapıya 500metre mesafede 29804/6 parselde yer alıyor.
İnternet sitelerini incelediğimde profit yapı kooperatifi ile kat karşılığı anlaşması imzalanmış. Kendi sitesinde inşaat başlama tarihi Haziran 2024 olarak belirtilmiş. Bölge için oldukça prestijli bir firma. Bu çok sevindirici bir gelişme. Bu arada şu an bu bölgeye çok yakınım ve şu an bi kaç firmanın bu saatte beton dökme faaliyetleri devam ediyor. Müthiş bir inşaatlaşma mevcut bu bölgede. Fakat anlamadığım bir şey var firma Elit vadi evleri için 10.000 metrekare arsa, 1.75 emsal ve 30.000 metrekare inşaat alanı açıklamış. Normalde 17.500 metrekare brüt inşaat alanı olmalı. Hadi asansör ve merdiven boşluğu da ekleyelim bu sayıya. 30.000 nasıl oluyor anlamadım.
Bende bu bölgedeyim Dodurga bölgesinde inşaat görmedim.inşaatlar genellikle Eskişehir yolu Yapracık turkuaz bölgelerindedir

Hocam %30 emsal derken balkon gibi yerleri mi kastediyorsunuz?
Evet balkonlar %30 emsal içindedir. insaat alanina dahil degildir. Bununla ilgili bir görsel paylasmistim tekrar paylasayim,

2025-05-04 180439.png

• Beğen
Tepkiler: Rtb
Alp1 hocam ben Dodurga’ya yakın olan alacaatlının dodurgaya sınırı olan bölgesinden bahsettim. Dodurga değil. Örnek veriyorum Gökkuşağı kolejinin ve Atabilge aka konutlarının yakınlarında çok fazla inşaat var

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Rtb
Geri