O zaman iptal edilir muhtemelen üstad o dönemde kat karşılığı verdikleri mütahit firma ile bi problem olmuştu sanırım iptal olmuştu sanırım tam emin değilim ama sanki öyle birşey hatırlıyorum
Tek tapu değilmiş hisseliymişDodurgada tek tapu 29869/ 5 parseli 1,75 emsalli emlak müzayede satışa çıkarmış metresi 29.500 tl
Siz zaten hep kötümsersiniz, umudunuz yoksa satıp çıkabilirsiniz ya da burada diğer insanların moralini bozmak size ne kazandırıyor.!Konusunca fiyatlar yukselse keske![]()
150 m2 brüt hakkınız var. Bu hem ticari hemde konuttaki toplam payınız. Nasıl bir paylaşım yaparsınız aranızda bilemiyorum. Konfor payı dodurgada yok, ben denk gelmedim hiç bir meclis kararında veya imar yönetmeliğinde.35 lik bullvarda 2 emsal konut+ticari parselde 150 m2 hissem var. Merakım net ve brüt kaç m2 ev için hakkım var.Konfor payı diye bir şey var mı?
şimdi müteahhit net 150 m2 mi yapacak yoksa brüt 150 m2 mi?150 m2 brüt hakkınız var. Bu hem ticari hemde konuttaki toplam payınız. Nasıl bir paylaşım yaparsınız aranızda bilemiyorum. Konfor payı dodurgada yok, ben denk gelmedim hiç bir meclis kararında veya imar yönetmeliğinde.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.