Taş çatlasın %2 ,%5 indirim yaparlar. Otomobil alımlarında öyle yapıyorlar.Fiyat listesi üzerinden hiç bir araç satılmıyor, indirimler,krediler, katkı derken şu andaki fiyat 8 kusurlerde
Taş çatlasın %2 ,%5 indirim yaparlar. Otomobil alımlarında öyle yapıyorlar.Fiyat listesi üzerinden hiç bir araç satılmıyor, indirimler,krediler, katkı derken şu andaki fiyat 8 kusurlerde
%20si ödeniyor diğer tüm ödemeler içeride şu andaZaten ödüyor , zamanında ödemiyor sadece.
Öyle bir şey yok,en minimum indirim %10 ek olarak aracı geri verirse indirim,devlet sübvansiyonu, kredi indirimi falan hepsi ayrı indirimTaş çatlasın %2 ,%5 indirim yaparlar. Otomobil alımlarında öyle yapıyorlar.
Bu her araç için geçerli değil , bazı durumlara tâbiÖyle bir şey yok,en minimum indirim %10 ek olarak aracı geri verirse indirim,devlet sübvansiyonu, kredi indirimi falan hepsi ayrı indirim
Chatgpt den cevap vermeyin, ben size sahadan gerçeklerden bilgi veriyorumBu her araç için geçerli değil , bazı durumlara tâbi
Özel halk otobüsleri devletin veya belediyenin verdiği sübvansiyonları alabilir; örneğin İstanbul gibi büyükşehirlerde indirimli/ücretsiz taşınan yolcular için belediyeler belirli yolcu başına destek ödemesi yapıyor. Bu destek miktarı zaman içinde artabiliyor ama bu bir “%10 zorunlu indirim” tanımı değil, bir gelir desteğidir.
Özel halk otobüsü işletmeleri araç alımında devletin genel yatırım teşviklerinden (örneğin KDV muafiyeti, gümrük vergisi muafiyeti, kredi faiz destekleri vb.) yararlanabilirler; bu, ulaşım özelinde değil genel yatırım/teşvik sisteminin bir parçasıdır.
Belediyeler veya ilgili kurumlar sübvansiyonları, belirli yolcu indirimlerini ve ücretsiz seyahat uygulamalarını kendi bütçelerine göre belirlerler. Bu kararlar genelde meclis/UKOME gibi organlarda alınır ve sabit bir “herkese en az %10” standardı yoktur.
Yani araç iade edince ekstra indirim” gibi bir zorunlu hak oluşturulmuş bir uygulama yok. Aracın geri verilmesiyle ilgili avantajlar daha çok kiralama/sözleşme müzakerelerinde şirketle yapılacak özel anlaşmalardır, yasada belirlenmiş sabit bir oran değildir.
Eğer sahada değilseniz,gerçek bilgileri yalanlamaya çalışmayın rica ediyorum. Chatgpt şoför mu? Esnaf mi? Değilse birsey bilmiyordurChatgpt'den verdiğim doğrudur fakat bu bilgiler gerekli mekanizmalardan araştırma ile elde ediliyor
Yapay Zekaya gereksiz fazla güveniyorsunuz. Tecrübe yapay zekadan daha öndedir. Yapay Zeka sürekli hata yapıyor ve hatasını kabul ediyorChatgpt'den verdiğim doğrudur fakat bu bilgiler gerekli mekanizmalardan araştırma ile elde ediliyor
Bu şekilde hayatını chatgpt ye göre yaşayanlar bir süre sonra robotlasiyor, her zaman diyorum sosyal medya ayrı, sahadaki gerçekler ayrıYapay Zekaya gereksiz fazla güveniyorsunuz. Tecrübe yapay zekadan daha öndedir. Yapay Zeka sürekli hata yapıyor ve hatasını kabul ediyor
affedersiniz ama şöförmüsünüz hocam.Bu şekilde hayatını chatgpt ye göre yaşayanlar bir süre sonra robotlasiyor, her zaman diyorum sosyal medya ayrı, sahadaki gerçekler ayrı
Bazı bilgiler için şoför olmaya gerek yok ki. Şoförlerle sohbet, yolculuk deneyimi, amirlerle konuşma gibi sosyal aktiviteler bilgi sahibi yapıyor. Hobi de işin içine girince bilgi birikimi artıyor.affedersiniz ama şöförmüsünüz hocam.
Yolcuyum,vatandaşım, araştıran birisiyim günümün 5 6 saati otobüslerde geçtiği için sürekli bilgi alışverişinde bulunuyorumaffedersiniz ama şöförmüsünüz hocam.
Şoförlerle bizden fazla içli dışlısınız orası kesinYolcuyum,vatandaşım, araştıran birisiyim günümün 5 6 saati otobüslerde geçtiği için sürekli bilgi alışverişinde bulunuyorum
Ne güzel hocam Sahada olmak en güzeli valla. Bukadar bilgi ile sizi şöför zanettim kusura bakmayın.Yolcuyum,vatandaşım, araştıran birisiyim günümün 5 6 saati otobüslerde geçtiği için sürekli bilgi alışverişinde bulunuyorum
Her bindiğim otobüste mutlaka sohbet imkanım oluyor, bilgili olunca herkes detaya iniyor tabi inince gelen bilgileri harmanliyorsunŞoförlerle bizden fazla içli dışlısınız orası kesin
Estağfurullah ne kusuru, burasi bir forum,forum kültürünü yaşatmak lazimNe güzel hocam Sahada olmak en güzeli valla. Bukadar bilgi ile sizi şöför zanettim kusura bakmayın.
Belki şehirlerdeki şoför farkındaydım ama buradaki şoförlere fazla muhabbet yapamıyorsun.Bir kere güzergah değişikliğinde sordum ona iyi cevap verdi hayatımda şoförden duyma ilk bilginde.Yoksa bizimkiler hep sallamasyon bilgi.Her bindiğim otobüste mutlaka sohbet imkanım oluyor, bilgili olunca herkes detaya iniyor tabi inince gelen bilgileri harmanliyorsun
Hiç bir şey anlamadım dediğinizden ama soforler bilgileri gayet yeterli derecede sahipBelki şehirlerdeki şoför farkındaydım ama buradaki şoförlere fazla muhabbet yapamıyorsun.Bir kere güzergah değişikliğinde sordum ona iyi cevap verdi hayatımda şoförden duyma ilk bilginde.Yoksa bizimkiler hep sallamasyon bilgi.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.