Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

BN1-98S-98D

veya

76O-89-89S

düşük ihtimal

89K-97GE-98H-141M'ye girerdim.

Burada en yüksek verdiğim ihtimal BN1 grubu. BN1 ve 98S'yi gözüm kapalı sürerim. 98D hiç bilmiyorum kalkış yerini bile bilmiyorum ama öğrenirdim.

Diğer grup olan 89S evimin dibi olduğu için son serviste tak diye eve giderdim o yüzden iyi olabilirdi ama 76O'nun trafiği bunaltırdı büyük ihtimalle.

141M grubu ise keyfi. 141M ve 98H'ı biliyorum diğerlerini çok az biliyorum
İlk Hafta Sonundan 89M çıkınca @Rick Grimes
~ Ben nereye geldim ya ?

Mehmet Akif mahallesi ve Atatürk Mahallesi 5-6 yıl öncesine kadar 15 yıl yaşadığım yerdi. Orayı biliyorum 😅
Aynı durum benim içinde İnönü mahallesi için geçerli 89K/97GE/98H/141M bölgesini ezbere biliyorum sürerim diye düşünüyorum eğer ki ileride şoförlük düşünürsem

Rick Grimes ve Emirinho10,

Şoförlük düşünüyorsanız ilk önce gelin 1 gün 78F’de çalışın.(Hazır 1 adet ÖHO çalışıyorken.) Bir daha şoförlük düşünmezsiniz.😂😁
Peki 78ZB nasıl?

Fenetepe'den başlıyor, Fatih Terim Stadı, Oyakkent derken Başakşehir 1. Etap Turu başlar Metrokent'e kadar sürer... Ondan sonra bir tıp merkezi durağı var. Gel Onurkent'e, 2. Etabı turla. Gir Sanayinin içine... İkitelli Garajı'a kadar. Oradan Arenapark, Halkalı Caddesi'nden Mahmutbey... Ateştuğla'dan Güneşli, Kocasinan, Zafer Mh, Yenibosna, Şirinevler, Bahçelievler, İncirli ve Sonunda Zeytinburnu Metro. Dönüşte de ek olarak Merter'e de gir.

92+92=184 Durak.

Son düzenleme:
Geri