Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Rick Grimes

Hangi Marka Model Telefon Kullanıyorsunuz?

Fotoğrafın detaylı bilgileri de böyle
  2. Rick Grimes

Hangi Marka Model Telefon Kullanıyorsunuz?

Ben bu modda çektiğimden beri normal kamera moduna göre fotoğrafın netliği ve canlılığı kat kat arttı
  3. Rick Grimes

İstanbulda Bugün Hangi Otobüsü/Raylı Sistemi Kullandım?

Tekrardan hoş geldin abi. @Selçuk Bey'e de bu sorunu çözmede bana yardımcı olduğu için teşekkür ederim
  4. Rick Grimes

Bilgisayar Mühendisliğimi yoksa Yazılım Mühendisliği'mi?

Evet 2 yılda gördüğün müfredat üniversite tarafından uygun görülmezse o yüzden baştan kendi müfredatlarıyla başlatıyor
  5. Rick Grimes

Bilgisayar Mühendisliğimi yoksa Yazılım Mühendisliği'mi?

Net cevabı yok. Bazı üniversiteler kabul ediyor 3. Sınıftan başlatıyor. Bazı üniversiteler kabul etmiyor 1. Sınıftan başlatıyor. Tercih yapacağın okula sorman gerek
  6. Rick Grimes

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Güncel Araçlar Filo Takip Listesi

Doğru çok pardon. Excel Tablosundan düzelttim de buraya eski mesajdan kopyala yapıştır yaparken düzeltmemişim. Düzenledim şimdi
  7. Rick Grimes

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Güncel Araçlar Filo Takip Listesi

Yeniden 142/142A/144A yeni hali: A-1541 2012 Model Güleryüz Cobra GD-272 LF A-1551 2012 Model Güleryüz Cobra GD-272 LF A-1556 2012 Model Güleryüz Cobra GD-272 LF A-1557 2012 Model Tezeller Autobus LF1200 A-1561 2012 Model Güleryüz Cobra GD-272 LF A-1652 2012 Model Tezeller Autobus LF1200 A-1653...
  8. Rick Grimes

Araç İett

Sürekli bu hatayı vermeye başladı
  9. Rick Grimes

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

Teşekkür ederim. A-1732'yi 59RS'te görünce o da mı değiştirdi diyecektim. Biraz araştırınca 59RS'in iki bölgeden araç aldığını fark ettim. A-1650 ve A-1546 acaba hangi 59RS bölgesine gittiler. 41AT mi 50Z mi?
  10. Rick Grimes

59RS iki farklı bölgeden mi araç alıyor? Sanırım hem 41AT hem de 50Z'den alıyor
  11. Rick Grimes

Olabilir ama sanırım sektörü bırakıyorlar. Çünkü buradan giden araçlar hala aynı araçlarla çalışıyor. A-1546 dışında değiştiren olmadı (A-1649,50,51) gibi Tezeller ile çalışıyor
  12. Rick Grimes

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Bir ara otobüste birinden 50 TL çekmişti. Ulaşım zammından önceymiş
  13. Rick Grimes

Araç İett

Evet sabah böyle değildi. Çok daha iyi olmuş ve aramayı kutuya tıklar tıklamaz kodları yüklemiyor, 2 karakter girince kodları listelemeye başlıyor
  14. Rick Grimes

Bu aralar bölgeler yine değişmeye başladı. Hiç belli olmaz, her şey olabilir. Sanki 142 bölgesine bir şeyler olacakmiş gibi geliyor. Sürekli araçlar gidiyor. 142 hattında Avcılardan en erken ÖHO seferi 9:50 olmuş.
  15. Rick Grimes

A-1856 bir süredir öyle 1506 bir önceki sayfada yazmıştı
  16. Rick Grimes

İETT ÖHO'da Bölge Değiştiren Otobüsler

142 Bölgesinde yaprak dökümü; A-1650 142/142A/144A bölgesinden 59RS bölgesine geçmiştir. Araç 2012 Tezeller
  17. Rick Grimes

İETT ÖHO'da Bölge Değiştiren Otobüsler

A-1546 142/142A/144A bölgesinden 59RS bölgesine geçmiştir. Araç 2016 Citiport
  18. Rick Grimes

İstanbul’un Kaybolan Meslekleri

Eklemeyi unutmuşum bizim mahalleden eskici/hurdacı da geçiyor hâlâ
  19. Rick Grimes

İstanbul’un Kaybolan Meslekleri

Evet bizden de hâlâ gece vakitlerinde geçiyor
Geri