Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. M

İstanbul’un Kaybolan Meslekleri

bozacı sizi rahatsız mı ediyor?
  2. M

Hangi Marka Model Telefon Kullanıyorsunuz?

evet. çoğu kamera 100'ün altına inmiyor
  3. M

Belirtmeyi unutmuşum. İlk fotoğraftaki telefon kamera özellikleri 12 MP, f/1.8, 28mm (wide), PDAF, OIS İkinci fotoğrataki 12 MP, f/1.6, 26mm (wide), 1/1.9", 1.7µm, dual pixel PDAF, sensor-shift OIS İkinci fotoğrafta smart HDR 4 var bir de.
  4. M

MP bence çok şey ifade etmiyor. Bunu 12 MP’ile çektim. Bunu da 12 MP bir kamerayla çektim. Fakat ikinci fotoğrafta daha iyi kılan bir takım teknik detaylar var. Gölgelerdeki fark gibi
  5. M

Bilgisayar Mühendisliğimi yoksa Yazılım Mühendisliği'mi?

Mezun olunca türkiyede değil de yurtdışında master vs denemek daha mantıklı olur bence
  6. M

İETT'nin Mercedes Conecto Otobüsleri

Aracın ahı gitmiş vahı kalmış iett neden yıkamıyor bunu acaba
  7. M

Kamerada megapiksel saadece bir reklam oyunudur. Kamerada çözünrülük gibi diğer özelliklere bakmanız gerek.
  8. M

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

PD’de sanırım Adalar’dan (ç)alınma E-Jest duruyor
  9. M

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

Muhtemelen tahmininiz doğru. 134UK hariç bütün 134 hatlara İETT belirli saatlerde Otokar veriyor. Onun dışında hep 8m
  10. M

Sefer süresi 2 asır olabilecek bir hatta benziyor
  11. M

Avrupa’daki bütün ilçelere böyle hat lazım. Ama Eyüpsultan gibi iki ayrı merkez gibi işleyen yerlerde mümkün bir rota çıkarılamaz muhtemelen
  12. M

Bunların hattı değişmiyor mu 12m ler gibi?
  13. M

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konuyu bölüyorum ama galiba istanbulda başka Neocity yok. Hepimiz aynı aracı çekiyoruz
  14. M

Gebze - Darıca Metro Hattı

Hattın bu yılın ikinci yarısında açılması planlanıyor. Site güncellenecek
  15. M

Araç İett

ulaşımpark kağıthanedeki bredaların durumunu öğrendi ve körfez garajında bulunan ekürilerinin yanına kaçırmak için harekete geçtiler
  16. M

T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı

t1 de t4 gibi hrsleştirilecek tram34'le anladığım kadarıyla, o zaman hatlarda iyileştirmeler daha kolay olacaktır
  17. M

T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı

kısaltması t2 olmaz bunun. t2 taksimdeki tramvay. bir de t1 tramvay fakat t4 hrs, tam tersi daha mantıklı olur yapılabilir mi bilmiyorum
Geri