Tema düzenleyici

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D0836
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Rick Grimes kesinlikle kafayı yerdi 🤣
en azından Savaşın Procity'leri gitti ama mis gibi A-279 geldi A-1868 değişti bunlara bile razıyım
Şahsen yine pek razı olmadım. Eski Conecto güzeldi. Procity TR ile değiştirmeye değmez bence. Yeni Conecto Bekliyordum. A-18XX serisinde hiç Yeni Conecto yok

Ama İOAŞ olarak A Bölgesinde (A-1500 & A-1879) arasında ilk 2026 Model araç 1868 oldu . Ben o yüzden sevindim şahsen
Evet o açıdan güzel oldu tabiki ama bilmiyorum artık sadece Kent LF ve Procity TR Plus görüyorum.

Artık araç değişim olmasını bile istemiyorum. Eskiden olan çeşitlilik ortadan kalktı. Temsalara bile razıyım

İstanbul öhö çıkması olduğunu düşündüğüm kapı no bulamadığım emektar çam sakurada beklemekte

Ekli dosyalar

• IMG_1096.png
    IMG_1096.png
    5.8 MB · Görüntüleme: 0
  • IMG_1095.jpeg
    IMG_1095.jpeg
    2.1 MB · Görüntüleme: 0
DUYURU

Kıymetli esnaf arkadaşlarım,

22 Mayıs 2025 tarihinde; akaryakıt alacak, şoför personelimize ödeme yapacak maddi gücümüz kalmadığı için oluşan fiilî imkânsızlık nedeniyle hizmete çıkamadık. Bu durumu sürecin başından itibaren defalarca yetkililere ilettik; içinde bulunduğumuz çıkmazı yazılı dilekçelerle İETT ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne açıkça bildirdik. Ancak tüm başvurularımıza rağmen herhangi bir çözüm üretilmedi.

Aynı gün içerisinde yalnızca akaryakıt alımı için gerekli ödemenin yapılması üzerine, hiçbir tereddüt göstermeden yeniden hizmete başladık. Buna rağmen, yaşanan bu zorunlu durum görmezden gelinerek tarafımıza 2000 bilet cezası yazıldı.

Söz konusu ceza önce İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi. Mahkeme kararına rağmen konu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İETT tarafından UKOME gündemine taşındı.

Bugün yapılan UKOME toplantısında; yaşanan fiilî imkânsızlık ve ortaya koyduğumuz tüm gerçekler net biçimde değerlendirilmiş, hukuka aykırı bu ceza UKOME üyelerinin oy çokluğuyla reddedilmiştir.

Ayrıca, İBB tarafından esnafımıza yazılan bu cezalar, UKOME’de Bakanlıklarımızın temsilcisi olan üyelerinin açık desteğiyle iptal edilmiştir.
Bu karar; emeğin, alın terinin ve hukukun yanında durulduğunun açık bir göstergesidir.

Tüm esnafımıza hayırlı olsun.

Sedat ŞAHİN
Özulaş Toplutaşım A.Ş. Yönetim kurulu Başkanı

Screenshot_20260129-152452_Facebook.jpg

98H bu aralar 141M bölgesinden 6 araç alıyor.
92Ş bölgesinden de 7+1 araç alıyor.
92Ş hattında 8 araç var.

Bu da demek oluyor ki; 98H hattında A-1544,A-1549,A-1554,A-1612,A-1626,A-1627,A-1628’den 6 tanesi aynı anda; bunun yanına A-1533,A-1565,A-1543,A-1624 ve A-1625 de eklenince, 11 tane Mercedes 98H hattında aynı anda çalışacak.Yeni bir rekor yükleniyor.

bahçeşehirliler çift biletle; tem, e5 gibi normalde İETT hatlarının pek fazla kullanmadığı ana arterleri uzun bir müddet kullanmak için otoyol vergisi veriyor, hattın az duraklı olmasını sağlıyor (ondan ötürü hatlar e ile başlıyor ve 76D gibi E içermeyen hatlar hem ortalama bir durak sayısına sahip hem 2 tam bilet değil 1 tam 1 indirimli alıyor), bir de merkezden oldukça uzak banliyölerden tek vesait ile merkezi yerlere ulaşmanın bedelini ödüyorlar

Son düzenleme:
bahçeşehirliler çift biletle; tem, e5 gibi normalde İETT hatlarının pek fazla kullanmadığı ana arterleri uzun bir müddet kullanmak için otoyol vergisi veriyor, hattın az duraklı olmasını sağlıyor (ondan ötürü hatlar e ile başlıyor ve 76D gibi E içermeyen hatlar hem ortalama bir durak sayısına sahip hem 2 tam bilet değil 1 tam 1 indirimli alıyor), bir de merkezden oldukça uzak banliyölerden tek vesait ile merkezi yerlere ulaşmanın bedelini ödüyorlar
90'lı yıllardan beri var ,muhtemelen Bahçeşehir'in uydukent olduğu zamanlarda orada yaşayan çok güçlü kişiler sayesinde iett hatları açtırdılar.

Geri