Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. S

İETT Araç Filosu ve Araçları Hakkında Sohbet

Bence de elektrikli araç alınana kadar Otokarlar gelir.BMC’leri de bölmezler.İkitelli’de kalırlar.Körüklü de Mercedes gelir.Citarolar ya da Conectolar. Hayırlısı artık.Garaj bi bitsin de.Çalışmalar yavaş maalesef.Daha garajın alt tarafında 2 tane Forekazık çalışıyor.
  2. S

Öyle bir şey olsaydı garaj yapılırken baştan kurulurdu. Garaja elektrikli araçlar için sistem kuruluyor şu anda.CNG sistemi kurmazlar.
  3. S

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

Aynen.Temsa olması ve de Savaş Petrol’ün Temsası olması yetiyor zaten.
  4. S

Ben de bugün 78E’de A-1745’i çalışırken gördüm.Ön tabelası bozuktu.Sadece 1 rakamı vardı.78E yazılı A4 kağıdıyla sefer yapıyordu.
  5. S

Temsalar gelmez.CNG Tesisi yok Kayabaşı garajında.
  6. S

Bırak İETT 650 hedef koyduysa, alabiliyorsa 650 tane alsın yıllık.Sonra mesajını okuyup 300’e düşürmesinler sayıyı.Malum, İETT’den takip edenler var siteyi.😃😃
  7. S

Ben de diyorum ki bu düşünce yanlış. Neyse herkes güzel bir şekilde kendi fikrini belirtti.👍
  8. S

Öyle olmuyor işte.Uzun vadede o araçların çıkarttığı masraf 3 Mercedes parası bile oluyor.Kalitesizlik Maliyeti diye bir kavram var.
  9. S

Nitelik ve maliyet, nicelikten daha önemlidir.Yoksa otobüs almak çok kolay.Önemli olan orta ve uzun vadede maliyeti minimize edebilmek.Bu da kaliteyle olur.
  10. S

Alınmayacağını ben de biliyorum ama ben yine söyleyim.Benim felsefem 5 tane kalitesiz ürün alacağına 1 tane kaliteli ürün almak.Citarolar en sağlam araçlar. Neyse zaten alınmaz.Gereksiz mevzu.
  11. S

Tamam yerli araçlar alınsın da.Yurtdışından Citarolar da alınsın.
  12. S

İETT ÖHO'da Bölge Değiştiren Otobüsler

2.El Temsa aldı.Sanayiden çıkarken de gördüm 10 gün önce falan. Keşke fotoğrafını çekseydim ama çok net gördüm yanımdan geçmişti.
  13. S

İETT ÖHO'da Bölge Değiştiren Otobüsler

A-1649 2.El Temsa almıştı.Yine mi değişmiş ?
  14. S

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

A-778 dün 146B hattında çalışırken yanımdan eski aracı Cobra ile geçti.Yeni aracı çalışmaya başlamamış henüz.
  15. S

İnşaat Halindeki Başakşehir Kayabaşı Ve Pendik Kurtköy 2 İETT Garajları

Daha var.Yavaş çalışıyorlar.Yakın zamanda açılmasını beklemeyin. Yine foto çekip atmaya çalışırım.
  16. S

Bu da demek oluyor ki; 98H hattında A-1544,A-1549,A-1554,A-1612,A-1626,A-1627,A-1628’den 6 tanesi aynı anda; bunun yanına A-1533,A-1565,A-1543,A-1624 ve A-1625 de eklenince, 11 tane Mercedes 98H hattında aynı anda çalışacak.Yeni bir rekor yükleniyor.
  17. S

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

98H hattına hafta içi 98H/97GE/89K/141M grubundan 1 araç daha ilave edilmiş.Bu gruptan çalışan araç sayısı 6 oldu böylece.Bugün B-1819,A-1830,A-1544,A-1549,A-1554,A-1612 çalışıyor. 98H hattından 97GE hattına geçerken 1 gün tatil yapan araç eklenmiş.
  18. S

Bugün Hangi İETT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

78F = M-4558,M-4758,B-5158 79E = B-5058
Geri