Değişen araçlar kısmına yazdım ne aldığını2025 MB aldı büyük ihtimalle
Değişen araçlar kısmına yazdım ne aldığını2025 MB aldı büyük ihtimalle
Oha beklemiyordum hiçDeğişen araçlar kısmına yazdım ne aldığını
@Rick Grimes kesinlikle kafayı yerdiBence A-1868 değişimde küçük bir hata yaptı. Ben de hiç beklemiyordum.
2025 Otokar alsaydı keşke. Neyse. Hayırlı olsun.
Şahsen yine pek razı olmadım. Eski Conecto güzeldi. Procity TR ile değiştirmeye değmez bence. Yeni Conecto Bekliyordum. A-18XX serisinde hiç Yeni Conecto yok@Rick Grimes kesinlikle kafayı yerdi
en azından Savaşın Procity'leri gitti ama mis gibi A-279 geldi A-1868 değişti bunlara bile razıyım
Ama İOAŞ olarak A Bölgesinde (A-1500 & A-1879) arasında ilk 2026 Model araç 1868 oldu . Ben o yüzden sevindim şahsenŞahsen yine pek razı olmadım. Eski Conecto güzeldi. Procity TR ile değiştirmeye değmez bence. Yeni Conecto Bekliyordum. A-18XX serisinde hiç Yeni Conecto yok
Evet o açıdan güzel oldu tabiki ama bilmiyorum artık sadece Kent LF ve Procity TR Plus görüyorum.Ama İOAŞ olarak A Bölgesinde (A-1500 & A-1879) arasında ilk 2026 Model araç 1868 oldu . Ben o yüzden sevindim şahsen
14M/14R/14Y/15BK/15TK HS:15F14R/14M bölgesinin sadece hatlarını yazabilir misiniz (Araçlara gerek yok. Sadece çalıştıkları hatlar. Hafta sonu dahil)
Bu bölge artık 15BK'ye araç vermiyor diye biliyorum. Otobüs34'ten 15BK geçmiş seferler listesine baktığımda 14R bölgesinden 15BK bölgesine bu aralar hiç araç verilmiyor.14M/14R/14Y/15BK/15TK HS:15F
98H bu aralar 141M bölgesinden 6 araç alıyor.
92Ş bölgesinden de 7+1 araç alıyor.
92Ş hattında 8 araç var.
bahçeşehirliler çift biletle; tem, e5 gibi normalde İETT hatlarının pek fazla kullanmadığı ana arterleri uzun bir müddet kullanmak için otoyol vergisi veriyor, hattın az duraklı olmasını sağlıyor (ondan ötürü hatlar e ile başlıyor ve 76D gibi E içermeyen hatlar hem ortalama bir durak sayısına sahip hem 2 tam bilet değil 1 tam 1 indirimli alıyor), bir de merkezden oldukça uzak banliyölerden tek vesait ile merkezi yerlere ulaşmanın bedelini ödüyorlar
90'lı yıllardan beri var ,muhtemelen Bahçeşehir'in uydukent olduğu zamanlarda orada yaşayan çok güçlü kişiler sayesinde iett hatları açtırdılar.bahçeşehirliler çift biletle; tem, e5 gibi normalde İETT hatlarının pek fazla kullanmadığı ana arterleri uzun bir müddet kullanmak için otoyol vergisi veriyor, hattın az duraklı olmasını sağlıyor (ondan ötürü hatlar e ile başlıyor ve 76D gibi E içermeyen hatlar hem ortalama bir durak sayısına sahip hem 2 tam bilet değil 1 tam 1 indirimli alıyor), bir de merkezden oldukça uzak banliyölerden tek vesait ile merkezi yerlere ulaşmanın bedelini ödüyorlar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.