Başlamadı?C434 Yarın seferlere başlayacakmış 133KT hattında
Başlamadı?C434 Yarın seferlere başlayacakmış 133KT hattında
Başakşehir tarafına doğru gidiyor bu saatte ben de şaşırdım açıkçası acaba evine gidiyor olabilir miA-1749 nereye gidiyor bu saatte?
Yok sanayiyede gidiyor olabilir,evet dediğim gibi sanayiye gitti aracBaşakşehir tarafına doğru gidiyor bu saatte ben de şaşırdım açıkçası acaba evine gidiyor olabilir mi
Hangi araçlar@yusuf_atay 4 tane daha arac ikitellide değişime gitmiş bakalım hangileri ne alacak
Göremiyorum üzerlerine tıklayamıyorum aracların ama iettnext haritadan baktığımda varHangi araçlar
Her ikitelliye giden değişim için gitmiyor yalnız muayene içinde giden var@yusuf_atay 4 tane daha arac ikitellide değişime gitmiş bakalım hangileri ne alacak
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.