İhalelerde artık yerlilik şartı var diye biliyorum. Yerli olmayan araç alınamıyorAlmanya’dan alınamaz mıydı bu arada Türkiye pazarında conecto var diye biliyorum citaro yoksa
İhalelerde artık yerlilik şartı var diye biliyorum. Yerli olmayan araç alınamıyorAlmanya’dan alınamaz mıydı bu arada Türkiye pazarında conecto var diye biliyorum citaro yoksa
İETT Citaroları öyle getirilmişti de gümrüğe takılmışlardı zor getirmişlerdiAlmanya’dan alınamaz mıydı bu arada Türkiye pazarında conecto var diye biliyorum citaro yoksa
Yabancı ülkeler de artık Türkiye'den alıyorlar. İtalya'da BMC, Otokar'lar cirit atıyorlar.Yurtdışından 50 citaro parasına 100 150 tane yerli araç alırım daha iyi olur
Bak sen söyleyince aklıma geldi Bulgaristan’da BMC beldelerde cirit atmıştı zamanındaYabancı ülkeler de artık Türkiye'den alıyorlar. İtalya'da BMC, Otokar'lar cirit atıyorlar.
İett Öhö nın eline bakmamalı adamlar bir eylem yaptı dımdızlak ortada kaldı İettArkadaşlar, önümüzdeki uzun bir dönemde iett araç alımı yapmaz, akıa alındı ama pişman olundu firma battı, citarolar bakımları yapiliyor devam edecek,otokarlar karsanlarda aynı şekilde, yoruldular ama yapacak bir şey yok, iett otobüs işletmesi özel halk işletmesi yoluyla devam edecek,
Bu videoda dakikalı bir şekilde attım direkt oynatabilirsiniz. 650 adet yeni otobüs alımı kararını verdik diyor.Arkadaşlar, önümüzdeki uzun bir dönemde iett araç alımı yapmaz, akıa alındı ama pişman olundu firma battı, citarolar bakımları yapiliyor devam edecek,otokarlar karsanlarda aynı şekilde, yoruldular ama yapacak bir şey yok, iett otobüs işletmesi özel halk işletmesi yoluyla devam edecek,
Maalesef, yapacak bir şey yokYerli üreticiler
İett Öhö nın eline bakmamalı adamlar bir eylem yaptı dımdızlak ortada kaldı İett
Citarolar hibe ediliyorduArkadaşlar, önümüzdeki uzun bir dönemde iett araç alımı yapmaz, akıa alındı ama pişman olundu firma battı, citarolar bakımları yapiliyor devam edecek,otokarlar karsanlarda aynı şekilde, yoruldular ama yapacak bir şey yok, iett otobüs işletmesi özel halk işletmesi yoluyla devam edecek,
Keşke kararla bitse herşey, buna onay alınmaz maalesef, en fazla 100-200 araç planı varBu videoda dakikalı bir şekilde attım direkt oynatabilirsiniz. 650 adet yeni otobüs alımı kararını verdik diyor.
2026 650
2027 650
2028 650
Toplam 1950 otobüs alacağız diyor
Yüksek ihtimal alırlar. Kayabaşı garajını boş açmazlar.Bu videoda dakikalı bir şekilde attım direkt oynatabilirsiniz. 650 adet yeni otobüs alımı kararını verdik diyor.
2026 650
2027 650
2028 650
Toplam 1950 otobüs alacağız diyor
Yurtdışından 50 citaro parasına 100 150 tane yerli araç alırım daha iyi olur
Bunla temelde körüklü otobüs için her marka 18 metre den uzun araç üretirHocam Conecto metrobüs aracı değil aslında onun için yazdım.
Çok yüksek km olanlar hibe ediliyorCitarolar hibe ediliyordu
Nasıl alıcaklar az önce dediğim gibi 50 araç alacaklarsa 100 tane alındın daha yiTamam yerli araçlar alınsın da.Yurtdışından Citarolar da alınsın.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.