Tema düzenleyici

Otokar Otobüsleri Bilgi/Fotoğraf/Yorum/Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ata Bey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
"OTOKAR CENTRO." marka model minibüs bizlerle.🤝🤝🤝😀😀😀😮😮😮👏👏👏🦁🦁🦁🔥🔥🔥🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧿🧿🧿★★★
20250419_201210.jpg
20250419_201040.jpg

"GÜRSEL TURİZM." 'e ait çalışan ve hizmet veren "TR 34 HHK 838." plâkalı yeni kasa 2025 model "OTOKAR SULTAN GİGA." marka model orta boy ve ortadan kapılı servis otobüsü bizlerle ayrıca bu otobüs "OTOKAR SULTAN." ailesinin en büyük boy üyesidir bilginize sonsuz saygı sevgi selâmlarımla ve hepimize günaydınlar vede hayırlı cumalar dilerim.🤝🤝🤝😀😀😀😮😮😮👏👏👏🦁🦁🦁🔥🔥🔥🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧿🧿🧿★★★
20250414-141249.jpg
20250414-141358.jpg
20250414-141706.jpg

20250414-141157.jpg

Son düzenleme:
Yenisinin de önü ve arkası lüks duruyor. Hafiften MAN ve Isuzu'yu andırıyor. Ayrıca ön sinyalleri de otomobillerdeki gibi animasyonlu. Çok merak ediyorum aracı.
Pardon benim dediğim ÖHO'nun şuan sürekli aldığı 2025 model içindi. Bu Denizli'nin aldığı yeni kasayı görmedim. Yukardaki instagram gönderisinde insanlar önünü çok kapatmış. Tam halini görebileceğim yer var mı?

Bence kalan stokları eritiyorlar
Bu kadar fazla 2025 Otokar alımının sebebi bu olabilir. Belki yeni kasaya geçmek adına elindekileri güzel indirimle veya taksit fırsatlarıyla bitirmeye çalışıyorlardır

Ön tarafı bende beğendim. Arkayı yine beğenemedim. Zaten şuan ulaşımda en önünü hem arkasını beğendiğim çok az model var. O yüzden jantlarla beraber güzel olmuş bence ama elektrikli işte :D
Arkası sultana benzemiş , biraz da MAN esintileri var

Yeni kasa neredeyse değişmemiş ki yine eskisine benziyor içinindede 2li koltuk yerini tekli 2li yapılmaz kimse öyle bir şey istemiyor çünkü
En az 500+ Otokarımız var zaten yeter İstanbulda çalışsınlar 1000 tane alsınlar 2035tr İzmirdr 4 otobüsten 3'0 otokar olmaya doğru gidiyor bıktık yeter.
Sağımda Doruk
Solumda
Sultan
Önümde Kent Lf
Arkamda Centro

@Rick Grimes anlık:kaçan araba herhangi bir Elektrikli otobüs
Git Tas GIF by TRT
Elektrikli hiçbir taşıt sevmiyorum orası doğru ama çeşitlilik olması adına 20-30 tane de olabilir. Hem sayıların az olması deneme isteğini de uyandırıyor. Her markadan en kötü 20-30 araç olması gerektiğini düşünüyorum

Bende koltuk düzenini sevemedim. Yüksek tabanlı araç hissi veriyor ve en arka koltuk uzun yol otobüsü gibi birleşik 5'li olunca sevmiyorum. Ayrıca bu kadar geniş otobüs için koltuk sayısı çok az

Ekran görüntüsü 2025-09-05 140144.png

Bende koltuk düzenini sevemedim. Yüksek tabanlı araç hissi veriyor ve en arka koltuk uzun yol otobüsü gibi birleşik 5'li olunca sevmiyorum. Ayrıca bu kadar geniş otobüs için koltuk sayısı çok az

Ekli dosyayı görüntüle 80338
Bunlar avrupai tarzda Tr pazarına bu tarz girerlerse hoş karşılanmaz

Geri
Üst Alt