Tema düzenleyici

Otokar Otobüsleri Bilgi/Fotoğraf/Yorum/Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ata Bey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam Otokar Avrupaya daha kaliteli üretim yapıyor buna me diyeceksin
Türkiye'de ekonomik versiyonu satıyorlar. İhaleyle çok dolu bir araç haline gelebiliyorlar İETT'dekiler ve ESHOT'taki 2021 sololar gibi. Ayrıca bahsettiğin çoğu sorunu 2013'ten sonra çözdüler.

Türkiye'de ekonomik versiyonu satıyorlar. İhaleyle çok dolu bir araç haline gelebiliyorlar İETT'dekiler ve ESHOT'taki 2021 sololar gibi. Ayrıca bahsettiğin çoğu sorunu 2013'ten sonra çözdüler.
Neden Türkiyede satılan 3 otobüsün 1'i Otokar mış ve pazardq 16 yıldır liderler Otokar niye hiç büyük bir yenilik yapmıyor mesela niye Böyle Otokara özel teknoloji göremiyoruz. Bu arada bilgileriniz gerçekten güzel teşekkür ederim.

Neden Türkiyede satılan 3 otobüsün 1'i Otokar mış ve pazardq 16 yıldır liderler Otokar niye hiç büyük bir yenilik yapmıyor mesela niye Böyle Otokara özel teknoloji göremiyoruz. Bu arada bilgileriniz gerçekten güzel teşekkür ederim.
Otokara özel teknoloji derken otonom mu olsun ne eklenebilir ki daha

Sanırım spesifik özellik diyor. Mesela solo Akialarda tekli yan koltuk olması veya güleryüzlerde motorun önünde üçlü koltuk olması gibi
Sultanların spesifik özellikleri :

Her yanları

Bu arada otokar sadece bir konuda bizi kazıkladı, o da Kent'ler değil, Sultan City'ler, umarız bundan sonraki alım İsuzu'dan gelir,

Her yanları

Bu arada otokar sadece bir konuda bizi kazıkladı, o da Kent'ler değil, Sultan City'ler, umarız bundan sonraki alım İsuzu'dan gelir,
Bucalı gelmiş hoşgeldin İzmirde bana hoş geldin hediyesi olarak Otokar gördüm çok mutluyum yarın kesin Otokar gelir de binerim özledim Eshotu 🥺🥺🥺

Deut motoru özel değil sadece, bizim İzulaş Aş'de de var, sizin zannedersem O4XXX serisi bizim İzulaş araçlarıula aynı
O4XXX serisine hiç binmedim ama kötü deniliyor 2012 modeller sanırım. Turuncu tabela falan. Hiçbir araç İETT özel üretim otokarlar gibi olamaz maalesef

Her yanları

Sultan City araçlar piyasanın çok çok altına alındı. Alınma amaçları da bozuk yollara sahip şehir içi ya da köy hatlarında rahatça ulaşım sağlayabilmek. Özellikle yüksek tabanlı oldukları için seçildiler. Her ne kadar sevmesem de çok doğru alımlar bence.
Rica ederim. Firmaların büyük bir yenilik yapma zorunluluğu yok, pazarda rekabete devam edebiliyorsa aynı aracı geliştirerek uzun yıllar boyu satabilir. Kaldı ki muhtemelen 2026'ya girdiğimizde yollarda makyajlı Kentleri göreceğiz.

Geri
Üst Alt