Otokarın tek sevdiğim yanı 2012 modellerinin motor sesi o Deutz motor sesi efsane rahatlatıyorHalkımız bilinçsiz
Otokarın tek sevdiğim yanı 2012 modellerinin motor sesi o Deutz motor sesi efsane rahatlatıyorHalkımız bilinçsiz
Türkiye'de ekonomik versiyonu satıyorlar. İhaleyle çok dolu bir araç haline gelebiliyorlar İETT'dekiler ve ESHOT'taki 2021 sololar gibi. Ayrıca bahsettiğin çoğu sorunu 2013'ten sonra çözdüler.Hocam Otokar Avrupaya daha kaliteli üretim yapıyor buna me diyeceksin
Neden Türkiyede satılan 3 otobüsün 1'i Otokar mış ve pazardq 16 yıldır liderler Otokar niye hiç büyük bir yenilik yapmıyor mesela niye Böyle Otokara özel teknoloji göremiyoruz. Bu arada bilgileriniz gerçekten güzel teşekkür ederim.Türkiye'de ekonomik versiyonu satıyorlar. İhaleyle çok dolu bir araç haline gelebiliyorlar İETT'dekiler ve ESHOT'taki 2021 sololar gibi. Ayrıca bahsettiğin çoğu sorunu 2013'ten sonra çözdüler.
Otokara özel teknoloji derken otonom mu olsun ne eklenebilir ki dahaNeden Türkiyede satılan 3 otobüsün 1'i Otokar mış ve pazardq 16 yıldır liderler Otokar niye hiç büyük bir yenilik yapmıyor mesela niye Böyle Otokara özel teknoloji göremiyoruz. Bu arada bilgileriniz gerçekten güzel teşekkür ederim.
Hayır mesela firmaların kendi geliştirdiği patentli şeyler oluyor yada kendi araçlarında daha çok gördüğümüz özellikler falanOtokara özel teknoloji derken otonom mu olsun ne eklenebilir ki daha
Sanırım spesifik özellik diyor. Mesela solo Akialarda tekli yan koltuk olması veya güleryüzlerde motorun önünde üçlü koltuk olması gibiOtokara özel teknoloji derken otonom mu olsun ne eklenebilir ki daha
Otokarda metro stili yatay koltuk olabiliyor sadece İETT’de gördüm amaSanırım spesifik özellik diyor. Mesela solo Akialarda tekli yan koltuk olması veya güleryüzlerde motorun önünde üçlü koltuk olması gibi
Sultanların spesifik özellikleri :Sanırım spesifik özellik diyor. Mesela solo Akialarda tekli yan koltuk olması veya güleryüzlerde motorun önünde üçlü koltuk olması gibi
Aynen ama böyle teknolojik hani böyle var ya otobüs markalarının aklıma örnek gelmiyor.Sanırım spesifik özellik diyor. Mesela solo Akialarda tekli yan koltuk olması veya güleryüzlerde motorun önünde üçlü koltuk olması gibi
İETT özel üretim onlar. O yüzden o kadar çok sevip savunuyorum aracı. 2013 modellerOtokarda metro stili yatay koltuk olabiliyor sadece İETT’de gördüm ama
Bucalı gelmiş hoşgeldin İzmirde bana hoş geldin hediyesi olarak Otokar gördüm çok mutluyum yarın kesin Otokar gelir de binerim özledim EshotuSultanların spesifik özellikleri :
Her yanları
Bu arada otokar sadece bir konuda bizi kazıkladı, o da Kent'ler değil, Sultan City'ler, umarız bundan sonraki alım İsuzu'dan gelir,
Deut motoru özel değil sadece, bizim İzulaş Aş'de de var, sizin zannedersem O4XXX serisi bizim İzulaş araçlarıula aynıİETT özel üretim onlar. O yüzden o kadar çok sevip savunuyorum aracı. 2013 modeller
daha yeni modellerde de var diye biliyorum 2021 gibiİETT özel üretim onlar. O yüzden o kadar çok sevip savunuyorum aracı. 2013 modeller
Bizde yok 2021 modellerdedaha yeni modellerde de var diye biliyorum 2021 gibi
O4XXX serisine hiç binmedim ama kötü deniliyor 2012 modeller sanırım. Turuncu tabela falan. Hiçbir araç İETT özel üretim otokarlar gibi olamaz maalesefDeut motoru özel değil sadece, bizim İzulaş Aş'de de var, sizin zannedersem O4XXX serisi bizim İzulaş araçlarıula aynı
O Deutz motor sesi çok güzel ama hakkını vermek lazım rahatlatıyor sesiDeut motoru özel değil sadece, bizim İzulaş Aş'de de var, sizin zannedersem O4XXX serisi bizim İzulaş araçlarıula aynı
Yok öndeki üçlü yan koltuğu diyorsan öho da yok. İstanbul'da İETT dışı yok diğer şehirleri bilememdaha yeni modellerde de var diye biliyorum 2021 gibi
Gidince çok ağlıycanız gibi bu kadar iyiyse özlersiniz.O4XXX serisine hiç binmedim ama kötü deniliyor 2012 modeller sanırım. Turuncu tabela falan. Hiçbir araç İETT özel üretim otokarlar gibi olamaz maalesef
Sultanların spesifik özellikleri :
Her yanları
Bu arada otokar sadece bir konuda bizi kazıkladı, o da Kent'ler değil, Sultan City'ler, umarız bundan sonraki alım İsuzu'dan gelir,
Rica ederim. Firmaların büyük bir yenilik yapma zorunluluğu yok, pazarda rekabete devam edebiliyorsa aynı aracı geliştirerek uzun yıllar boyu satabilir. Kaldı ki muhtemelen 2026'ya girdiğimizde yollarda makyajlı Kentleri göreceğiz.Neden Türkiyede satılan 3 otobüsün 1'i Otokar mış ve pazardq 16 yıldır liderler Otokar niye hiç büyük bir yenilik yapmıyor mesela niye Böyle Otokara özel teknoloji göremiyoruz. Bu arada bilgileriniz gerçekten güzel teşekkür ederim.
Bizde üçlü yan var, körüklülerde körük ile 3. Kapı arasıYok öndeki üçlü yan koltuğu diyorsan öho da yok. İstanbul'da İETT dışı yok diğer şehirleri bilemem
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.