iett de diyorum ben O2267 de o yeni tip koltuğu görmüştüm o 2013 değildi yanlış hatırlamıyorsamYok öndeki üçlü yan koltuğu diyorsan öho da yok. İstanbul'da İETT dışı yok diğer şehirleri bilemem
iett de diyorum ben O2267 de o yeni tip koltuğu görmüştüm o 2013 değildi yanlış hatırlamıyorsamYok öndeki üçlü yan koltuğu diyorsan öho da yok. İstanbul'da İETT dışı yok diğer şehirleri bilemem
Bizde soğutuyorlar garaj farkıAma Allah aşkına klimayı iyileştirsinler hatta e-posta Atıcam düzeltsinler o klimayı aracı soğutamıyor 2021 model araç
Aynı şehirde bile garaj farkı varBizde soğutuyorlar garaj farkı
Bizi normal kentle kazıkladılar daha kötü ford motorlar çok kötüKent XL ile kazıkladılar bile. BMC gibi otobüs yapmışlar.
Sorun ESHOT'un bakım yapmamasından kaynaklı, yoksa İzmir'de klima gücü en yüksek olan otobüsler 2019 ve sonrasında gelen Kentler.Ama Allah aşkına klimayı iyileştirsinler hatta e-posta Atıcam düzeltsinler o klimayı aracı soğutamıyor 2021 model araç
Ford motorların sorunu neydi? ÖHO’ya satılıp ÖHO’nunda Cummings taktırmaya varacak derecede ne yaşandı?Bizi normal kentle kazıkladılar daha kötü ford motorlar çok kötü
Kocaeli'ndeki araçların da üçlü yan koltukları var. Belediyenin kendi araçları, normal hatlarda çalışmıyorlar.Yok öndeki üçlü yan koltuğu diyorsan öho da yok. İstanbul'da İETT dışı yok diğer şehirleri bilemem
Daha önceden kullanılmamış bir motor olmasıydı. Sanırım otobüse adapte olamadılar.Ford motorların sorunu neydi? ÖHO’ya satılıp ÖHO’nunda Cummings taktırmaya varacak derecede ne yaşandı?
Aracın muadillerinde ne var özellik olarakNeden Türkiyede satılan 3 otobüsün 1'i Otokar mış ve pazardq 16 yıldır liderler Otokar niye hiç büyük bir yenilik yapmıyor mesela niye Böyle Otokara özel teknoloji göremiyoruz. Bu arada bilgileriniz gerçekten güzel teşekkür ederim.
Sıfır klimasız otomatik şanzımansız araba alma imkanı (BMC)Aracın muadillerinde ne var özellik olarak
Gider Atabey Otokar alıcağına gider bunu alırSıfır klimasız otomatik şanzımansız araba alma imkanı (BMC)
Atabey 2-3 vantilatör taktırır araca artıkGider Atabey Otokar alıcağına gider bunu alır
Halk tipi olarak geçiyorSıfır klimasız otomatik şanzımansız araba alma imkanı (BMC)
Temsa MD9 da alabilirGider Atabey Otokar alıcağına gider bunu alır
Hepsi öyle geçmiyor mu? Bu sadece Procity (12M) olarak geçiyor.Halk tipi olarak geçiyor
Klimalı olan belediye tipi, klimasız olan ise halk tipi olarak geçiyorHepsi öyle geçmiyor mu? Bu sadece Procity (12M) olarak geçiyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.