"OTOKAR CENTRO." marka model minibüs bizlerle.

★★★

Bunlar bizim Beydağ-İzmir Otogar ve Kiraz-İzmir Otogar gibi araçlarda çalışıyorlar"OTOKAR CENTRO." marka model minibüs bizlerle.★★★Ekli dosyayı görüntüle 80260Ekli dosyayı görüntüle 80261
En sevdiğim Otokar kasası. Yeni Kent LF'ler çok ruhsuzKent 290 LF efsanesi artık eski kasa olarak geçiyor
Yenisinin de önü ve arkası lüks duruyor. Hafiften MAN ve Isuzu'yu andırıyor. Ayrıca ön sinyalleri de otomobillerdeki gibi animasyonlu. Çok merak ediyorum aracı.En sevdiğim Otokar kasası. Yeni Kent LF'ler çok ruhsuz
Pardon benim dediğim ÖHO'nun şuan sürekli aldığı 2025 model içindi. Bu Denizli'nin aldığı yeni kasayı görmedim. Yukardaki instagram gönderisinde insanlar önünü çok kapatmış. Tam halini görebileceğim yer var mı?Yenisinin de önü ve arkası lüks duruyor. Hafiften MAN ve Isuzu'yu andırıyor. Ayrıca ön sinyalleri de otomobillerdeki gibi animasyonlu. Çok merak ediyorum aracı.
Bu kadar fazla 2025 Otokar alımının sebebi bu olabilir. Belki yeni kasaya geçmek adına elindekileri güzel indirimle veya taksit fırsatlarıyla bitirmeye çalışıyorlardırBence kalan stokları eritiyorlar
Bence önden karizmatik duruyor, biraz oyuncak gibi de durmuyor değilİnstagram'da şimdi karşıma çıktı. Detaylı Otokar E-Kent. Kocaeli hattında deneme testindeyken
Arkası sultana benzemiş , biraz da MAN esintileri varÖn tarafı bende beğendim. Arkayı yine beğenemedim. Zaten şuan ulaşımda en önünü hem arkasını beğendiğim çok az model var. O yüzden jantlarla beraber güzel olmuş bence ama elektrikli işte![]()
İnşallah İstanbul’a test için gelirİnstagram'da şimdi karşıma çıktı. Detaylı Otokar E-Kent. Kocaeli hattında deneme testindeyken
Elektrikli hiçbir taşıt sevmiyorum orası doğru ama çeşitlilik olması adına 20-30 tane de olabilir. Hem sayıların az olması deneme isteğini de uyandırıyor. Her markadan en kötü 20-30 araç olması gerektiğini düşünüyorum@Rick Grimes anlık:kaçan araba herhangi bir Elektrikli otobüs![]()
Bunlar avrupai tarzda Tr pazarına bu tarz girerlerse hoş karşılanmazBende koltuk düzenini sevemedim. Yüksek tabanlı araç hissi veriyor ve en arka koltuk uzun yol otobüsü gibi birleşik 5'li olunca sevmiyorum. Ayrıca bu kadar geniş otobüs için koltuk sayısı çok az
Ekli dosyayı görüntüle 80338
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.