Tema düzenleyici

Otokar Otobüsleri Bilgi/Fotoğraf/Yorum/Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ata Bey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bandırma'da çalışan Centro minibüsleri;
54803178024_32e16d864d_b.jpg

54803188368_ac575dd164_b.jpg

54803178154_f30180c347_b.jpg

Üzüldüm ama. Hem de çok üzüldüm. Otokar yazık etmiş bu modele.

Beni yanıltan şey aslında dışı gibi içi de makyaj geçirmiş ama kötü anlamda.

Motor kısmı büyümüş ve arkadaki 3'lü koltuk gitmiş.

Koridor daralmış.

İç yan çıtalar koyu renk olmuş tıpkı temsalar gibi iç karartıcı.

Arka tavandaki yan parçalar beyaza boyandıkları zaman nasıl görünür bu da ayrı bi muamma.

Dürüst olmak gerekirse yeni kasa conecto üretildiğinden beridir mercedese çokça eleştiri yapılmıştır ve kulaklarına illa ki gitmiştir. Yani bize güzel bi conecto kasa borçları var diye düşünüyorum.

Bütün bunların üstüne gidipte ortak araç üretilirse mercedes tüy dikmiş olur.

Ondan dolayı benim mercedesten hala ümidim var. Ortak araç üretmezler diye düşünüyorum. Özgün bi tasarım olacaktır. Yani umarım...

Mesela stopları göz göz değilde tek parça haline getirsinler bi zahmet önceki kasa gibi.

Elbette bi citaro kapasitesinde birşey beklemiyoruz ama görünen o ki hollanda'dan bile ikinci el olarak alan varsa gerisini siz düşünün. Sen mercedes'sin. Tamam citaro kapasitesinde birşey yapma ama tezeller kapasitesine de inme yani. Neydi o stoplar öyle!

Son düzenleme:
Otokar Busworld 2025 fuarına

1. Otokar CENTRO Otonom
  2. Otokar e-KENT
  3. Otokar e-TERRITO
  4. Otokar ULYSO
  5. Otokar NAVIGO
araçları ile katılmaktadır. Ayrıca Otokar e-TERRITO aracı Çevre, Güvenlik ve Konfor alanlarında "En İyi" etiketlerinin yanı sıra "Grand Award Coach" ödüllerine aday aracıdır.
1758631662846

1. Otokar CENTRO Otonom
  2. Otokar e-KENT
  3. Otokar e-TERRITO
  4. Otokar ULYSO
  5. Otokar NAVIGO
araçları ile katılmaktadır. Ayrıca Otokar e-TERRITO aracı Çevre, Güvenlik ve Konfor alanlarında "En İyi" etiketlerinin yanı sıra "Grand Award Coach" ödüllerine aday aracıdır.
1758631662846
Farları çok sevimli duruyor. :)

1. Otokar CENTRO Otonom
  2. Otokar e-KENT
  3. Otokar e-TERRITO
  4. Otokar ULYSO
  5. Otokar NAVIGO
1758631662846
Keşke bu sene Türkiye’de olsaydı güzel araçlar var

Geri
Üst Alt