İzkent'i değil ama Yıkıkkemer Meydan'ı ekledimBuca İzkent eklenebilir, Otogar Şirinyer arası çok boş
İzkent'i değil ama Yıkıkkemer Meydan'ı ekledimBuca İzkent eklenebilir, Otogar Şirinyer arası çok boş
ben alttakini kapiyimWow Express'e
Konak
Şehir Hastanesi
Ve @berke86 hocamızın tam konumu mu bilemiyorum ama Örnekköy Şantiye duraklari ekleniyor
Haha iyi tamam ben başka duraklar da ekliyorum oylama yapalım kiminki alır bakalımben alttakini kapiyim
selçuk mordoğan olsaydı aslında bana belirli günlerde işleyişli olurdu (torbalıdan geçerse)Selçuk - Mordoğan
Yeni foça - eski foça - urla
Kemalpaşa - Aliağa
Özdere - Menemen
Bir de şehir içinde olsun
Mustafa Kemal mahhallesi - Fahrettin altay
F. Altay - Doğanlar Stadı
Gürsel aksel, Mustafa Denizli, Atatürk ve son olarak Doğanlar stadını görmesini istedim.
Şu hattı Özdere-Menderes diye okudum, diyom böyle hattın olmaması zaten trajikomikÖzdere - Menemen
SELÇUK - TORBALI - CUMAOVASI - HAVAALANI - GAZİEMİR - ÜÇKUYULAR İSKELE - FAHRETTİN ALTAY AKTARMA MERKEZİ ( meydanı görmeden) ÇEVRE YOLU GÜZELBAHÇE - URLA - BALIKLIOVAselçuk mordoğan olsaydı aslında bana belirli günlerde işleyişli olurdu (torbalıdan geçerse)
Zaten böyle bir hattın olmaması üzücülük S. Hisar ve Sığacık kısmı, olmadan açılabilir buSelçuk - Sığacık
Selçuk - Pamucak - Özdere - Seferhisar - Sığacık
Bu hattın manzarası için bile binilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.