Kayalar Mezarlığı (Anadolu Caddesi)Üçyol-Menemen hızray metrosu gelecek ama birkaçınızın en yakın otobüs durakları lazımdı
Birlik (Erdoğan Akkaya)
Priştina Parkı (Ordu Bulvarı)
bu duraklardan biri bana uyar
Kayalar Mezarlığı (Anadolu Caddesi)Üçyol-Menemen hızray metrosu gelecek ama birkaçınızın en yakın otobüs durakları lazımdı
Kayalar Mezarlığını aldımKayalar Mezarlığı (Anadolu Caddesi)
Birlik (Erdoğan Akkaya)
Priştina Parkı (Ordu Bulvarı)
bu duraklardan biri bana uyar
WOW-35 hattımız 3. güncellemesi ile hizmete girmiştir.Ben hazırlayacaktım ama siz devam edin hocam, bitiyor mu sizinki
IKEA'da dursun hep birlikte yemek yerdikWOW-35 hattımız 3. güncellemesi ile hizmete girmiştir.
(Fuar İzmir , Semt garajı arasında kısaltma olmuştur)
Ekli dosyayı görüntüle 78438Ekli dosyayı görüntüle 78439
Menemen İzban - Fuar İzmir
Geçtiği Önemli yerler
Menemen İzban
Anadolu Caddesi
Symrna Meydanı
Osmangazi Atatürk ve İnönü
Bornova Metro
İzotaş (Otogar)
Tınaztepe
Bozyaka Hastanesi
Eskiizmir
Fahrettin Altay
Üçkuyular
NArlıdere Şehitlik
9 Eylül Hastanesi
Teleferik
Fuar İzmir
Birkent 2 - 31072@Kav hocam sizin evinizin civarından da geçirelim en yakın otobüs durağınız hangisi
o zaman hattı gümüşpala-felswarte-75.yıl şeklinde götürelim, çaymahalleyi dolaşmasın boşunaBirkent 2 - 31072
Hemen şimdi Piyale'yi kaldırıp oraya geçirtiyorumBirkent 2 - 31072
İkea'ya özel durak eklendiIKEA'da dursun hep birlikte yemek yerdik![]()
Yok hocam Uçak olacak benimkilocal bus olması lazım hat tipinin
Benimki High Speed Rail arkadaşlar istedi diyelocal bus olması lazım hat tipinin
Rica ederim hocam, evimin önüne YHT getirdiniz daha ne olsun@kısayolunuzunu yıldız bırakmışsın teşekkür ederim
Buca İzkent eklenebilir, Otogar Şirinyer arası çok boşYeni Duraklar !!
İnciraltı(Balçova)
Üçkuyular İskelesi(Balçova)
Fahrettin Altay(Karabağlar)
Büyükpark(Bornova)
Buca tünelinden gidiyor diye boş kalmışBuca İzkent eklenebilir, Otogar Şirinyer arası çok boş
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.