Tema düzenleyici

İzmir'deki En Komik Olmasını İstediğiniz Hatlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hermes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir şey daha, neden bütün hatlarda güzergahı ters eklediniz? Noktalar sıralı.
Açıkcası bazı şeyleri tam anlayamadım sitede ki ben normal bir şekilde çizmek istemiştim sadece, ters veya düz dikkat etmedim
çatal düğmesine tıkla, bir çatalı var zaten, göreceksin benimkini: MetroDreamin' | İzmir, Türkiye Kurgusal Hatlar.
evet gördüm şimdi . narlıdere hattını havalanına uzatmışsınız kendi haritam sizin yaptığınız gibi yapacağım .

Uzundere otogar hattını demokrasi universitesi uzatmakta çok iyi bir fikirmiş aklıma gelmemişti benim . Teşekkür ederim bazı hatları sizin yaptığınız gibi düzenlicem.

Açıkcası bazı şeyleri tam anlayamadım sitede ki ben normal bir şekilde çizmek istemiştim sadece, ters veya düz dikkat etmedim

evet gördüm şimdi . narlıdere hattını havalanına uzatmışsınız kendi haritam sizin yaptığınız gibi yapacağım .

Uzundere otogar hattını demokrasi universitesi uzatmakta çok iyi bir fikirmiş aklıma gelmemişti benim . Teşekkür ederim bazı hatları sizin yaptığınız gibi düzenlicem.
biraz daha oynayacağım istersen akşama doğru benim çatalı al tekrar kopyala devam et üstüne

Ben çoğu zaman telefondan yapıyorum hocam ama bilgisayardan daha iyi oluyor.
telefonum da tamirde ondan telefonda yok bende Erkinalp beyinde yaptıklarını inceleme fırsatım olur.
Mor hat olan fahrettin altay - konak - halkapınar hattında ki İzelman durağından sonra karşıya geçirme fikri vardı ama gerçek hayatta öyle bir yol olmadığından yapmaktan vazgeçmiştim. İleri de yapılırsa eğer öyle bir yol şuan ki 253 öyle devam edip son durağa öyle gitmeli yolcu toplar elbet.

Evkalar arası yolculuk olsun bugünde
Evka 1 - Evka 3
475 gibi de aşağıya inebilir veya 284 gibi

Evka 6 ve Evka 2 yi de görerek Evka 4
Çiğliden çevreyoluna çıkarak Evka 4 e varabilir

Evka 5 - Evka 7
Anadolu caddesi yeşildere güzergahı takiben evka 7

Evkalar arası gelmişken Egekentler arası da olsun bari.

Egekent - Egekent 4
443 gibi Anadolu Caddesine çıkarak Altınyol - Yeşildere - Akçay Caddesi - Aydın Yolu boyunca gidip 705 gibi devam etsin.

Egekent 2 - Egekent 3
Egekent 3'ün tam yerini bilmiyorum ama Buca'da Menderes Caddesinden geçebilir Egekent 2'den 428 gibi Çanakkale Asfaltına çıkıp Anadolu Caddesi - Altınyol - Yeşildere güzergahından devam edip Şirinyer'e çıkmalı Buca güzergahı için yorumum yok Menderes Caddesinden geçerse güzel olur. Aslında Altınyol'dan sonra Ankara Caddesi - Çevre Yolu - Tınaztepe güzergahında da gidebilir böyle daha iyi.

Geri
Üst Alt