çatal düğmesine tıkla, bir çatalı var zaten, göreceksin benimkini: MetroDreamin' | İzmir, Türkiye Kurgusal Hatlar.Sizin kısalttığınızı nasıl göreceğim ?
çatal düğmesine tıkla, bir çatalı var zaten, göreceksin benimkini: MetroDreamin' | İzmir, Türkiye Kurgusal Hatlar.Sizin kısalttığınızı nasıl göreceğim ?
Bir şey daha, neden bütün hatlarda güzergahı ters eklediniz? Noktalar sıralı.Sizin kısalttığınızı nasıl göreceğim ?
Açıkcası bazı şeyleri tam anlayamadım sitede ki ben normal bir şekilde çizmek istemiştim sadece, ters veya düz dikkat etmedimBir şey daha, neden bütün hatlarda güzergahı ters eklediniz? Noktalar sıralı.
evet gördüm şimdi . narlıdere hattını havalanına uzatmışsınız kendi haritam sizin yaptığınız gibi yapacağım .çatal düğmesine tıkla, bir çatalı var zaten, göreceksin benimkini: MetroDreamin' | İzmir, Türkiye Kurgusal Hatlar.
biraz daha oynayacağım istersen akşama doğru benim çatalı al tekrar kopyala devam et üstüneAçıkcası bazı şeyleri tam anlayamadım sitede ki ben normal bir şekilde çizmek istemiştim sadece, ters veya düz dikkat etmedim
evet gördüm şimdi . narlıdere hattını havalanına uzatmışsınız kendi haritam sizin yaptığınız gibi yapacağım .
Uzundere otogar hattını demokrasi universitesi uzatmakta çok iyi bir fikirmiş aklıma gelmemişti benim . Teşekkür ederim bazı hatları sizin yaptığınız gibi düzenlicem.
Mousem bozuldu gelince devam edeceğim.biraz daha oynayacağım istersen akşama doğru benim çatalı al tekrar kopyala devam et üstüne
Ben çoğu zaman telefondan yapıyorum hocam ama bilgisayardan daha iyi oluyor.Mousem bozuldu gelince devam edeceğim.
telefonum da tamirde ondan telefonda yok bende Erkinalp beyinde yaptıklarını inceleme fırsatım olur.Ben çoğu zaman telefondan yapıyorum hocam ama bilgisayardan daha iyi oluyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.