Tema düzenleyici

İzmir'deki En Komik Olmasını İstediğiniz Hatlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hermes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi
Wow Express'e

Konak
Şehir Hastanesi
Ve @berke86 hocamızın tam konumu mu bilemiyorum ama Örnekköy Şantiye duraklari ekleniyor

Selçuk - Mordoğan
Yeni foça - eski foça - urla
Kemalpaşa - Aliağa
Özdere - Menemen
Bir de şehir içinde olsun
Mustafa Kemal mahhallesi - Fahrettin altay
F. Altay - Doğanlar Stadı
Gürsel aksel, Mustafa Denizli, Atatürk ve son olarak Doğanlar stadını görmesini istedim.

Selçuk - Mordoğan
Yeni foça - eski foça - urla
Kemalpaşa - Aliağa
Özdere - Menemen
Bir de şehir içinde olsun
Mustafa Kemal mahhallesi - Fahrettin altay
F. Altay - Doğanlar Stadı
Gürsel aksel, Mustafa Denizli, Atatürk ve son olarak Doğanlar stadını görmesini istedim.
selçuk mordoğan olsaydı aslında bana belirli günlerde işleyişli olurdu (torbalıdan geçerse)

selçuk mordoğan olsaydı aslında bana belirli günlerde işleyişli olurdu (torbalıdan geçerse)
SELÇUK - TORBALI - CUMAOVASI - HAVAALANI - GAZİEMİR - ÜÇKUYULAR İSKELE - FAHRETTİN ALTAY AKTARMA MERKEZİ ( meydanı görmeden) ÇEVRE YOLU GÜZELBAHÇE - URLA - BALIKLIOVA
Karaburuna da uzatabilirim istersen ne de olsa eğlence amaçlı 😁

SIĞACIK - GÜZELBAHÇE - ÇEŞMEALTI hattı

SIĞACIK - SEFERİHİSAR - SEFERİHİSAR TOKİ - ULAMIŞ - TURGUT - İHSANİYE - BADEMLER - ÇAMLI (şehit abdullah tayyip olcak imam hatip lisesinden geçecek) YELKİ -GÜZELBAHÇE ( güzelbahçe imkb den sonra dr. Güngör Özbek A.L. görerek son durağa çıkıcak) YAKA KÖYÜ - SİTELER - ZEYTİNALANI (Gir -çık) URLA ( yeşil urla durağından sonra 738 gibi devlet hst. Görüp ağaçlı yola dönüp son durağı ÇEŞMEALTI olacak şekilde bitirirdim.

640 641 732 962 738 hatlarından derleme yaptım.

Bostanlı - Buca -Konak -Gaziemir

Bostanlı - karşıyaka - salhane yolu - halkapınar metro 2 - alsancak - talatpaşa - konak tüneli - şirinyer ( şirinyerden sonra 465 yolu ile )Deü Üni. - çevre yolu - Gaziemir

Gaziemir - Buca - Otogar

Gaziemir - beyazevler (818 yolu ile şirinyer) yeşildere - halkapınar - adliye - manavkuyu - bornova metro - bornava anadolu lisesi -otogar
Birbirine uzak ilçeler yerine şehir içi yazmayı tercih ettim.

Bostanlı - karşıyaka - salhane yolu - halkapınar metro 2 - alsancak - talatpaşa - konak tüneli - şirinyer ( şirinyerden sonra 465 yolu ile )Deü Üni. - çevre yolu - Gaziemir

Gaziemir - Buca - Otogar

Gaziemir - beyazevler (818 yolu ile şirinyer) yeşildere - halkapınar - adliye - manavkuyu - bornova metro - bornava anadolu lisesi -otogar
Aslında komik hat sayılmaz bu hatların açılması gerekli ama şu anki şartlarda bu hatların açılması imkansız.

Aslında komik hat sayılmaz bu hatların açılması gerekli ama şu anki şartlarda bu hatların açılması imkansız.
İmkansız olduğu için yazmak istedim. Aslında imkansız denilemez ama açılması zor bir ihtimal bir anda derler ki uzun hatları geri açıyoruz ücret tarifesi böyle olacak falan filan.

İmkansız olduğu için yazmak istedim. Aslında imkansız denilemez ama açılması zor bir ihtimal bir anda derler ki uzun hatları geri açıyoruz ücret tarifesi böyle olacak falan filan.
Keşke uzun hatları tekrar açsalar da çok zor görünüyor. Eshot şu anki duruma göre hep aktarmaya zorluyor bu yüzden hep çok dolaşmayan pratik hatlar açmalı ama yine de gereksiz çok dolaşan hatlar çok.

Gaziemir - Buca - Otogar

Gaziemir otogar hattındaki yeşildere güzergahı yerine gürçeşmeden mi gitse?

Torbalı - Ayrancılar - Pancar - Tekeli - Cumaovası - Havaalanı - Gaziemir - Fahrettin Altay

Çaybaşından başlar ayrancılar un durağına kdar 701 yolundan sonra 712 yolundan 701 ile birleştiği yerden 701 yolunu görerek tekeliye ordan menderes havalimanı gaziemir fuar izmir üçkuyular isklele fahrettin altay
Not: görüşümce 510 da üçkuyular iskeleyi görmeli

Gaziemir otogar hattındaki yeşildere güzergahı yerine gürçeşmeden mi gitse?

Torbalı - Ayrancılar - Pancar - Tekeli - Cumaovası - Havaalanı - Gaziemir - Fahrettin Altay

Çaybaşından başlar ayrancılar un durağına kdar 701 yolundan sonra 712 yolundan 701 ile birleştiği yerden 701 yolunu görerek tekeliye ordan menderes havalimanı gaziemir fuar izmir üçkuyular isklele fahrettin altay
Not: görüşümce 510 da üçkuyular iskeleyi görmeli
Bu hat keşke açılsa ama imkansız komik değil yani 701 712 kısmını bilemedim ama Cumaovası - Fahrettin Altay arası baya işlevli bir hat olur. Bu hattı sadece Torbalı Ayrancılar yolcusu değil de Cumaovası'na gelen 775 776 yolcuları da kullanır diye düşünüyorum. 510 evet iskeleyi görmeli Gaziemir - Bostanlı arası böyle ulaşım iyi bir alternatif olabilir.

Geri
Üst Alt