İzkent'i değil ama Yıkıkkemer Meydan'ı ekledimBuca İzkent eklenebilir, Otogar Şirinyer arası çok boş
İzkent'i değil ama Yıkıkkemer Meydan'ı ekledimBuca İzkent eklenebilir, Otogar Şirinyer arası çok boş
ben alttakini kapiyimWow Express'e
Konak
Şehir Hastanesi
Ve @berke86 hocamızın tam konumu mu bilemiyorum ama Örnekköy Şantiye duraklari ekleniyor
Haha iyi tamam ben başka duraklar da ekliyorum oylama yapalım kiminki alır bakalımben alttakini kapiyim
selçuk mordoğan olsaydı aslında bana belirli günlerde işleyişli olurdu (torbalıdan geçerse)Selçuk - Mordoğan
Yeni foça - eski foça - urla
Kemalpaşa - Aliağa
Özdere - Menemen
Bir de şehir içinde olsun
Mustafa Kemal mahhallesi - Fahrettin altay
F. Altay - Doğanlar Stadı
Gürsel aksel, Mustafa Denizli, Atatürk ve son olarak Doğanlar stadını görmesini istedim.
Şu hattı Özdere-Menderes diye okudum, diyom böyle hattın olmaması zaten trajikomikÖzdere - Menemen
SELÇUK - TORBALI - CUMAOVASI - HAVAALANI - GAZİEMİR - ÜÇKUYULAR İSKELE - FAHRETTİN ALTAY AKTARMA MERKEZİ ( meydanı görmeden) ÇEVRE YOLU GÜZELBAHÇE - URLA - BALIKLIOVAselçuk mordoğan olsaydı aslında bana belirli günlerde işleyişli olurdu (torbalıdan geçerse)
Zaten böyle bir hattın olmaması üzücülük S. Hisar ve Sığacık kısmı, olmadan açılabilir buSelçuk - Sığacık
Selçuk - Pamucak - Özdere - Seferhisar - Sığacık
Bu hattın manzarası için bile binilir.
O rotanın Turgutlu-Kiraz şeklinde uzaması daha da komik olur.Kemalpaşa - Bayındır
O D1 belgesine tabi bir güzergah olur ve dağın başından giden bir D1 daha da komik olur.O rotanın Turgutlu-Kiraz şeklinde uzaması daha da komik olur.
Aslında komik hat sayılmaz bu hatların açılması gerekli ama şu anki şartlarda bu hatların açılması imkansız.Bostanlı - Buca -Konak -Gaziemir
Bostanlı - karşıyaka - salhane yolu - halkapınar metro 2 - alsancak - talatpaşa - konak tüneli - şirinyer ( şirinyerden sonra 465 yolu ile )Deü Üni. - çevre yolu - Gaziemir
Gaziemir - Buca - Otogar
Gaziemir - beyazevler (818 yolu ile şirinyer) yeşildere - halkapınar - adliye - manavkuyu - bornova metro - bornava anadolu lisesi -otogar
Birbirine uzak ilçeler yerine şehir içi yazmayı tercih ettim.
İmkansız olduğu için yazmak istedim. Aslında imkansız denilemez ama açılması zor bir ihtimal bir anda derler ki uzun hatları geri açıyoruz ücret tarifesi böyle olacak falan filan.Aslında komik hat sayılmaz bu hatların açılması gerekli ama şu anki şartlarda bu hatların açılması imkansız.
Keşke uzun hatları tekrar açsalar da çok zor görünüyor. Eshot şu anki duruma göre hep aktarmaya zorluyor bu yüzden hep çok dolaşmayan pratik hatlar açmalı ama yine de gereksiz çok dolaşan hatlar çok.İmkansız olduğu için yazmak istedim. Aslında imkansız denilemez ama açılması zor bir ihtimal bir anda derler ki uzun hatları geri açıyoruz ücret tarifesi böyle olacak falan filan.
Gaziemir otogar hattındaki yeşildere güzergahı yerine gürçeşmeden mi gitse?Bostanlı - Buca -Konak -Gaziemir
Bostanlı - karşıyaka - salhane yolu - halkapınar metro 2 - alsancak - talatpaşa - konak tüneli - şirinyer ( şirinyerden sonra 465 yolu ile )Deü Üni. - çevre yolu - Gaziemir
Gaziemir - Buca - Otogar
Gaziemir - beyazevler (818 yolu ile şirinyer) yeşildere - halkapınar - adliye - manavkuyu - bornova metro - bornava anadolu lisesi -otogar
Birbirine uzak ilçeler yerine şehir içi yazmayı tercih ettim.
Bu hat keşke açılsa ama imkansız komik değil yani 701 712 kısmını bilemedim ama Cumaovası - Fahrettin Altay arası baya işlevli bir hat olur. Bu hattı sadece Torbalı Ayrancılar yolcusu değil de Cumaovası'na gelen 775 776 yolcuları da kullanır diye düşünüyorum. 510 evet iskeleyi görmeli Gaziemir - Bostanlı arası böyle ulaşım iyi bir alternatif olabilir.Gaziemir otogar hattındaki yeşildere güzergahı yerine gürçeşmeden mi gitse?
Torbalı - Ayrancılar - Pancar - Tekeli - Cumaovası - Havaalanı - Gaziemir - Fahrettin Altay
Çaybaşından başlar ayrancılar un durağına kdar 701 yolundan sonra 712 yolundan 701 ile birleştiği yerden 701 yolunu görerek tekeliye ordan menderes havalimanı gaziemir fuar izmir üçkuyular isklele fahrettin altay
Not: görüşümce 510 da üçkuyular iskeleyi görmeli
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.