@kısayolunuzunu hocam bari okuluma da gideymiş
Yuh artık evine gidiyor yeter (Aktarma candır can)@kısayolunuzunu hocam bari okuluma da gideymiş
Ütopik değil ki bu354:Bayraklı Şehir Hastanesi-F.Altay
Güzergah:Bahribaba, Lozan Meydanı, Alsancak Gar, Halkapınar Metro, Bornova Merkez, Bornova Metro (533 peronu) dönüş (Bornova Metroya girmeden o yandaki yolda durakta durur duraklama niyetine) Aynı güzergahla geri döner Nasıl Ama @Hermes
Okulun önünden gereç araç yok, eğer şu 406 Arıkent-F.Altay önerdiğim hattını açarlarsa olacakYuh artık evine gidiyor yeter (Aktarma candır can)
Hocam, söyleyin geçirelim, aklımda zaten hattı Çiğli Hastanesinden geçirmek de var@kısayolunuzunu hocam bari okuluma da gideymiş
İlla önünden geçirmene gerek yok,okulun sokağında da bıraksa kafiHocam, söyleyin geçirelim, aklımda zaten hattı Çiğli Hastanesinden geçirmek de var
trafiksiz süre o, planladığım sefer süresi tek yönde 3 saat 35 dakika2 saat 40 dk gene iyiymiş trafikte 800 o kadar süruyor
858'e eşitmiş yahutrafiksiz süre o, planladığım sefer süresi tek yönde 3 saat 35 dakika
Hayır ya, 858 numara 1 saat 55 dakika sürüyor, Cami'de fazla beklemeden ikinci turuna geri dönüyor (1 araç var, 2 değil)858'e eşitmiş yahu
Benim hayat şu an altüstHayır ya, 858 numara 1 saat 55 dakika sürüyor, Cami'de fazla beklemeden ikinci turuna geri dönüyor (1 araç var, 2 değil)
zaten benimkinden geçirmişsinizBenim hayat şu an altüst
Neyse @erkinalp hocam herkesin en yakın olduğu otobüs durağından alan hat tasarlıyoruz siz de kabul ederseniz size en yakındaki otobüs durağını söylemeniz yeterli
@Ayaz hocamların olduğu yer mii sizin tarafınızzaten benimkinden geçirmişsiniz
Ben hazırlayacaktım ama siz devam edin hocam, bitiyor mu sizinkiWoW-İzmir hattını hazırlıyorum, (2güne hazır olur herhalde![]()
Bir de olduğumuz yerlere ekspres metro hattı yapsakBen hazırlayacaktım ama siz devam edin hocam, bitiyor mu sizinki
Bitiyor denebilir, eklenecek yer varsa şimdi ekliyimBen hazırlayacaktım ama siz devam edin hocam, bitiyor mu sizinki
Uçak hattı varken metroya ne gerek varBir de olduğumuz yerlere ekspres metro hattı yapsak![]()
Ben onu yapacaktım işte, en yakın otobüs duraklarınızı alacaktım sonra da hazır olacaktıBir de olduğumuz yerlere ekspres metro hattı yapsak![]()
Üçyol-Menemen hızray metrosu gelecek ama birkaçınızın en yakın otobüs durakları lazımdıBen onu yapacaktım işte, en yakın otobüs duraklarınızı alacaktım sonra da hazır olacaktı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.