Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları | Sayfa 68 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

• #1,341
o zaman tamamen bir sistem tıkanması mevcut:
-İZBAN mevcut yükü bile kaldıramayacak kapasitede(en azından sabahları ve akşamları)
-bunun için TCDD den yatırım bekleniyor
-TCDD nin yatırım yapması için gerekli yolcu sayısının elde edilmesi lazım
-ama mevcut durumda o sayı elde edilemiyor
-o sayının elde edilmesi için daha çok İZBAN a yönlendirmek gerekiyor
-şimdi ilk maddeden tekrar okuyun

e o zaman geriye kalan yol belediyenin yeni set alımı üzerine uğraşması lazım,o iş neden olmuyor peki
Daha fazla seti çalıştırabilmek için yeterli sinyalizasyon altyapısı yok :D +(para da yok)

• #1,344
eski ulaşım sistemi o şekil ilerliyordu ama parkur süresi yüzünden hatları parçaladılar(663 pınarbaşı-limontepe,245 esentepe-gültepe,248 teksif sitesi-ağaçlıyol-kemer gibi)
Buna benzer bir örnekle geldim,
223- Çınartepe-Uzundere

Toros-Mehtap Mahallesi-Homeros Blv.-Yeşillik Cd.-Volkan Koçyiğit Blv.- Eskiizmir Cd.

Ve parkur süresi tamamen 35 dakika(güncel,trafik dahil,)

• 100
Tepkiler: Atabey
  • #1,345
Bi de öncelikli olarak çalışıyorlar
TCDD ne yapıyor? Bunu
Me First Run GIF by Hollyoaks

• #1,346
Buna benzer bir örnekle geldim,
223- Çınartepe-Uzundere

Toros-Mehtap Mahallesi-Homeros Blv.-Yeşillik Cd.-Volkan Koçyiğit Blv.- Eskiizmir Cd.

Ve parkur süresi tamamen 35 dakika(güncel,trafik dahil,)
Hatta Uzundere'den Evka-7 yoluyla Sarnıç'a uzamasını da düşünüyorum, onaylamayan varsa yazabilir,

• #1,347
İzbanda aktarma ve kart değişimi olursa eshot ona göre hazır yeni hatlar açabilir ama eshot şu durumda hat açamaz gibi duruyor nedenleri zaten araç yetmezliği var bütçe az ve zaten procity temsa belde ve cornecto son dönemlerini yaşıyor ve bu araçlara güven olmuyor eshot 567 536 531 hatta 538 gibi hatları açmadı daha mesela

• Beğen
Tepkiler: dragi35 ve Hermes
  • #1,348
İzbanda aktarma ve kart değişimi olursa eshot ona göre hazır yeni hatlar açabilir ama eshot şu durumda hat açamaz gibi duruyor nedenleri zaten araç yetmezliği var bütçe az ve zaten procity temsa belde ve cornecto son dönemlerini yaşıyor ve bu araçlara güven olmuyor eshot 567 536 531 hatta 538 gibi hatları açmadı daha mesela
Ekstra 200 otobüs daha alınmalı

• Beğen
Tepkiler: dragi35 ve Hermes
  • #1,349
Olabilirse de Citaro Veya Man olmalı rn kötü Otokara bile razıyım

• #1,353
Bi de öncelikli olarak çalışıyorlar
abi ben böyle çorba bir banliyö sistem görmedim
acaba istanbul forumlarında marmaray gelmiyor,geç geliyor,6 vagon geliyor, sürekli rayda bekliyor falan muhabbetleri dönüyor mu?
bilmiyorum hani sürekli bir şeyleri gömüyorum diceksiniz ki İzmir'i sevmiyor musun? hayır aksine o kadar seviyorum ki böyle potansiyelli bir yerin sahip olduğu ulaşım,şehirleşme,çözümsüzlük içimi acıtıyor resmen
ne toplu ulaşımı randımanlı,ne şahsi ulaşımının yolları düzgün trafik desen karışık

• Üzgün
Tepkiler: dragi35
  • #1,354
abi ben böyle çorba bir banliyö sistem görmedim
acaba istanbul forumlarında marmaray gelmiyor,geç geliyor,6 vagon geliyor, sürekli rayda bekliyor falan muhabbetleri dönüyor mu?
bilmiyorum hani sürekli bir şeyleri gömüyorum diceksiniz ki İzmir'i sevmiyor musun? hayır aksine o kadar seviyorum ki böyle potansiyelli bir yerin sahip olduğu ulaşım,şehirleşme,çözümsüzlük içimi acıtıyor resmen
ne toplu ulaşımı randımanlı,ne şahsi ulaşımının yolları düzgün trafik desen karışık
Wowturkeyi okuyan biri bizden biri Eshota, İZBBye geçsin İzmir İstanbulu geçer

• #1,355
Zaten İzmir'de ulaşım İzban geldiğinden beri daha kötüye gitti. Özellikle şehir merkezinde İzbanla bir yere gidip gelmek işkence. İzban ya düzgün çalışmalı ya da otobüs hatları İzban yok sayılarak düzenlenmeli (en azından Menemen - Cumaovası arası) yani doğrudan metroya aktarma sağlayan uzun hatlar açılmalı, İzbana zorunlu aktarma olmamalı.

• Beğen
Tepkiler: Hermes
  • #1,356
Zaten İzmir'de ulaşım İzban geldiğinden beri daha kötüye gitti. Özellikle şehir merkezinde İzbanla bir yere gidip gelmek işkence. İzban ya düzgün çalışmalı ya da otobüs hatları İzban yok sayılarak düzenlenmeli (en azından Menemen - Cumaovası arası) yani doğrudan metroya aktarma sağlayan uzun hatlar açılmalı, İzbana zorunlu aktarma olmamalı.
İzban dolayısıyla kısalan hatlar çok, ama bunlardan bir kısmı geri açılabilir,
misal, 745 Menemen'den başlayabilir,

400 hattı geri açılıp, bir de mümkünse Halkapınar'da bitebilir

912,802'ye dönüşüp Konak yerine Kemer'e gidebilir,

121, eski 120 gibi gidebilir, Atasanayi izban durağı müsaitse yanında stop yapabilir

720 hattı geri açılabilir,

887 Halakpınar veya Alsancak'a gidebilir

200 geceden gündüze alınmalı,

Vesaire.. akla gelen varsa yazabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: berke86 ve dragi35
  • #1,357
898- Menemen Organize Sanayi-Maltepe

Menemen Stadı'na dek 868'in güzergahını takip ettikten sonra şu güzergahtan Maltepe'ye gider

Niyazi Kaplangı Cd.-Altuğ Karaburun Cd.-Cengiz Topel Cd. - 657 güzergahını takip eder,

Kısaca 868 ıle 657'nin mix'i gibi bir şey, İzbaş ve Menemen OSB'ye gider

• Beğen
  • #1,358
180- Tınaztepe-Bayraklı KYK Yurdu

Adatepe- Tınaztepe Üni.- Altındağ-Ege Üni.-Çevreyolu

Çevreyolundan ekspres gideni de olabilir, ama burada 3 üniiversite, tek yurda bağlanır,

• Beğen

Konu görüntüleyen kullanıcılar