Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kıvanç Caddesi biraz daha dik ve uzun geldi gözüme ama bir sıkıntı olmaz 475 pazar kurulduğunda Boğaziçi'nden Toros'a durmadan çok daha dik yokuş çıkıyor
Bu taraf Sanayi metro istasyonu'nun sol tarafındaki yol(Şaşal plaza taraflarının olduğu yer) ve o yoldan araç geçebilir,Mersinpınar'dan Bornova Metro istikametinde o yolu kullanmasını özellikle istedim
İzban'ın 90 dakika aktarması kalkmaz rahat olun. Cemil Tugay dediği gibi düzgün işletim olmasını istiyor ayrıca yeni tren setleri alınsın diye talepleri var.
Eğer Narlıdere kaymakamlık metro durağı son durak yapılsa Urlada çalışan İyte-Gülbahçe-Çeşmealtı-Balıklıova-Zeytinalanı otobüslerini son durak olması gerekiyor. Hem parkur süresi kısalır hem gittiğin kadar ödeye çok gerek olmaz. Sanırım Urla İztaşıta geçince böyle hatlar kısalır. Umarım. Grevden sonra Narlıdere etabı yoğun çalıştığı anlaşılınca Şehitlik durağı Üçyol Aktarması gibi kullanılıyor. Kaymakamlıkta kavşak bitti yukarısına otobüsler park etsin diye alan yapmışlardı ama ses yok.
Çevre yoluna girmeden 800 güzergahında gidecek ama her durakta durmayacak. Üst Geçit, Ulukent Gar, Balatçık Kahveler, Çiğli Santral, Çiğli Belediye, Soğukkuyu Trafik, Turan, Bayraklı Üst Geçit ve Bölge duraklarında kesinlikle durmalı. Menemen ve Bornova içinde bazı duraklar eklenebilir.
Çevre yoluna girmeden 800 güzergahında gidecek ama her durakta durmayacak. Üst Geçit, Ulukent Gar, Balatçık Kahveler, Çiğli Santral, Çiğli Belediye, Soğukkuyu Trafik, Turan, Bayraklı Üst Geçit ve Bölge duraklarında kesinlikle durmalı. Menemen ve Bornova içinde bazı duraklar eklenebilir.
O iyi Menemen yolcusunu hızlı bir şekilde taşır. Egekent 2 Üst Geçit durağında da durup Ulukent kavşağından çevre yoluna girse daha çok talep görür. Egekent 2 İzban ile de bağlantılı olur. 700'ü Menemen' dekilerin hem Bornova'ya hem Çiğli ve Karşıyaka'ya hızlı ulaşmaları için önerdim.