İzbana güveniyorlar o yüzden.bunlar sanırım bizim "rahatça,konforlu,insanca" değil de "zaman kaybederek,balık istifi,konforsuz" ulaşım yapmamızı istiyor
İzbana güveniyorlar o yüzden.bunlar sanırım bizim "rahatça,konforlu,insanca" değil de "zaman kaybederek,balık istifi,konforsuz" ulaşım yapmamızı istiyor
Oranin cozumu Metro zaten921 zaten 912 ye alternatif olarak girne-altınyol üzerinden açılmalı,sahilyolundan değil
bunlar sanırım bizim "rahatça,konforlu,insanca" değil de "zaman kaybederek,balık istifi,konforsuz" ulaşım yapmamızı istiyor,veys bize kasıtları var yoksa bu 912 böyle olmaz ya da İZBAN 10 yıldır bi gelişme sarfederdi yanlış mıyım?
İZBAN a ben güvenmiyorum ama,millet binemiyor bile kim neden güvensin?İzbana güveniyorlar o yüzden.
metro gelene kadar 80 yaşını görcem muhtemelenOranin cozumu Metro zaten
Oraya metro gelmesi de ayrı hikaye; kim bilir nereden ne zaman gelecekOraya metro gelene kadar ohoo
Kimse güvenmiyordur zaten ama sistem böyle işliyor maalesef. Bir otobüse binip çoğu yere gitme işleri eskide kaldı artık. Aktarma yapmadan bir yere gitmek mümkün değil.İZBAN a ben güvenmiyorum ama,millet binemiyor bile kim neden güvensin?
hayır şu an karşıyakadan kemalpaşaya gitmek konuşulsa anlarım ama karşıyakalı yakınındaki alsancak'a iş saatinde kolayca gidemeyecekse toplu ulaşımın ne önemi var? saatinde gelmeyen 912 ile 6 vagonlu İZBAN ile iş yürümüyorKimse güvenmiyordur zaten ama sistem böyle işliyor maalesef. Bir otobüse binip çoğu yere gitme işleri eskide kaldı artık. Aktarma yapmadan bir yere gitmek mümkün değil.
Gereksizdi demeyelim eğer düzgün işletilseydi otobüsten daha konforlu olurdu. Hata %50 ortaklıklı olması ya Tamamı belediye de olacaktı ya da hiçbiriİzban çok gereksizdi.Hiç yapilmamali yapilsada Belediye
%50 ortak olmamali otobusleri kapatmamali ve o surecte metrolara devam etmeliydi.
Vapur var.hayır şu an karşıyakadan kemalpaşaya gitmek konuşulsa anlarım ama karşıyakalı yakınındaki alsancak'a iş saatinde kolayca gidemeyecekse toplu ulaşımın ne önemi var? saatinde gelmeyen 912 ile 6 vagonlu İZBAN ile iş yürümüyor
gereksiz olan varlığından ziyade ulaşımın tamamının İZBAN a yüklenmesi,ve kapasitenin bunu öngörülmeden belirlenmesiGereksizdi demeyelim eğer düzgün işletilseydi otobüsten daha konforlu olurdu. Hata %50 ortaklıklı olması ya Tamamı belediye de olacaktı ya da hiçbiri
ilk alsancak vapuru 7:20 de kalkıyor işe geç kalıyorumVapur var.
Onu desek yaparlar.ìşlerine gelir yazin bunu Himeilk alsancak vapuru 7:20 de kalkıyor işe geç kalıyorum
o zaman 6:50 seferi neden yok mesela?
deneyelim bakalım,bunda da sorun yok sefer koymıcaz demezlerse çok sevinirimOnu desek yaparlar.ìşlerine gelir yazin bunu Hime
Karşıyakadan 7.05 veya 7.00 seferini eklemeleri lazım.ilk alsancak vapuru 7:20 de kalkıyor işe geç kalıyorum
o zaman 6:50 seferi neden yok mesela?
grev zamanı ben vapur kullanmıştım, 435+vapur şeklindeKarşıyakadan 7.05 veya 7.00 seferini eklemeleri lazım.
Yerel Banliyö hatları kaldırıldığı zaman 2006 civarı, TCDD de 3.ray döşemesi için planlara geçmiş fakat yapılmadı.gereksiz olan varlığından ziyade ulaşımın tamamının İZBAN a yüklenmesi,ve kapasitenin bunu öngörülmeden belirlenmesi
TCDD sadece ray geçiş iznini sağlamalı geri kalan kısmı tamamen belediye bünyesinde olmalıydı
o zaman tamamen bir sistem tıkanması mevcut:Yerel Banliyö hatları kaldırıldığı zaman 2006 civarı, TCDD de 3.ray döşemesi için planlara geçmiş fakat yapılmadı.
Aynı zamanda her istasyon kendine ait bypass hattı olacaktı (Şemikler). Olmadı
Sinyalizasyon da daha sık trenler için yenilenecekti yapılmadı.
TCDD neden yatırım yapmıyor diye sorarsanız:
3. Bölgenin asıl para kaynağı İzban (euroasiarail'de kendilerine sordum) yaptıkları incelemelerde de bu yenilemenin getireceği kar kaybının getireceği ekstra gelire oranı düşük olduğu için olduğunu söylediler. (Kısacası onlara göre İzbanı yeterince kişi kullanmıyor en azından yatırım yapacak kadar)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.