İşiniz zor ama gördüğüm kadarıyla şehir merkezinde Marmaray'a aktarma yapmak zorunda kalmıyorsunuz.Yapılmıyor marmaraya ücretsiz aktarma 2020 de kaldırıldı
İşiniz zor ama gördüğüm kadarıyla şehir merkezinde Marmaray'a aktarma yapmak zorunda kalmıyorsunuz.Yapılmıyor marmaraya ücretsiz aktarma 2020 de kaldırıldı
ankara buna güldüİzmirliye işkence olacak bu. Türkiye'nın en kötü ulaşımı olan şehir olur böyle olursa.
O hat 300 diye geçiyorduEğer izbanda aktarma hakkı kapatılırsa ve yeni kart gelirse
514 Tınaztepe bostanlı
600 Karşıyaka F Altay
400 Menemen Karşıyaka
90 Gaziemir Halkapınar
80 bozyaka Halkapınar
Gibi hatlar yeniden açılmalı
Ben tuzlalıyım marmaray tek alternatifim zaten otobüs/dolmuş haricindeİşiniz zor ama gördüğüm kadarıyla şehir merkezinde Marmaray'a aktarma yapmak zorunda kalmıyorsunuz.
Balatçık'ta yakında İZBAN olacak zaten, orası son durak olsunKuzeye de 395 açılabilir,
Balatçık-Kemer
Balatçık yerine Ulukent'te bitebilir
705i daha sarnıçtan ileriye uzatmıyorlar üstüne 254 hattını mı açacaklar720: Torbalı-Gaziemir Semt Garajı
254 Ayrancılar-Gaziemir Semt Garajı
keşki olsa,705i daha sarnıçtan ileriye uzatmıyorlar üstüne 254 hattını mı açacaklar![]()
Eshot gm'ye Torbalı için iztaşıt gelmesini yazalım o zamanİztaşıt gelirse olabilir.
Şaşırdık mı? Hayır.ve yazdığım o kadar dilekçeler şikayetler boşa gitmiş umursanmamış bile
hat planlaması,durum yönetimi,denetim çok zayıf eshotunŞaşırdık mı? Hayır.
Karşıyaka İskelede o kadar büyük bir depo yeri yok ama 921 Bostanlı İskele'den başlayıp Sahilyolu Alaybey yapabilir.253 ün saatlerinin düzenlemelerle bana ters düşmesine karşın ben de mecburen 912 kullanmaya geri döndüm,ve yazdığım o kadar dilekçeler şikayetler boşa gitmiş umursanmamış bile
bir gün sefer atlar gelmez,bir gün arka arkaya gelir,bir gün hiç gelmez bekle dur
İZBAN da zaten gelmesi bi dert,kalabalığı ayrı dert,halkapınardan sonra karşı treni 10 dakika beklemek ayrı dert
ama ne hikmetse 800-602-608-660 grubu zamanında geliyor,kaldı ki güzergahları daha uzun daha yoğun
trafik analizlerimi de 6:50-7:30 arası yaptım,o saatlerde kaza vb. durum olmazsa en fazla sadece serinkuyu-soğukkuyu trafik arası sıkışık oluyor,bu da daha çok 7:30 gibi oluyor,daha öncesinde otobüs geciktirecek kadar berbat olmuyor
benim aklıma buna dair üç çözüm yöntemi geliyor:
birincisi 340 Örnekköy Şantiye-Alsancak hattının açılması,Yeni Girne-Soğukkuyu-Altınyol-Alsancak
sadece haftaiçi sabah ve akşamları 30 dakika araylaçalışacak
ikincisi 921 Karşıyaka İskele-Alsancak hattının açılması
Alaybey-Altınyol-Alsancak
sadece haftaiçi sabahları çalışacak
üçüncü ve bence en kapsamlı yöntem de 913 Egekent Aktarma-Çevreyolu-Alsancak hattının açılması
Çiğli Belediye-E87 Otoyolu-Yeni Girne-Soğukkuyu-Altınyol-Alsancak
sadece haftaiçi sabah ve akşamları 24 dakika arayla çalışacak ve 912 ile paylaşımlı şekilde çalışacak
eski ulaşım sistemi o şekil ilerliyordu ama parkur süresi yüzünden hatları parçaladılar(663 pınarbaşı-limontepe,245 esentepe-gültepe,248 teksif sitesi-ağaçlıyol-kemer gibi)Biraz saçma olucak ama Aktarma merkezini ara durak olarak kullanan aktarma merkezi olmayan yerlerde son durak yapan hatlara ne dersiniz dolmuşlat gibi örneğin
Pınarbaşı-Evka 4(Akt Merkezi:Bornova Metro) gibi
zaten biz 912 ye çözüm için bunları konuşuyoruz. bahsi geçen 912 ve İZBAN işlevini yerine getiremiyor,kaç kere denedim hepsi de fiyaskoKarşıyaka İskelede o kadar büyük bir depo yeri yok ama 921 Bostanlı İskele'den başlayıp Sahilyolu Alaybey yapabilir.
913'ü ya 912 ya da İzban var diye açmazlar
Aslında gayet mantıklı Hat ismi de Pınarbaşı-Bornova Metro- Evka4 olabilir;Biraz saçma olucak ama Aktarma merkezini ara durak olarak kullanan aktarma merkezi olmayan yerlerde son durak yapan hatlara ne dersiniz dolmuşlat gibi örneğin
Pınarbaşı-Evka 4(Akt Merkezi:Bornova Metro) gibi
921 zaten 912 ye alternatif olarak girne-altınyol üzerinden açılmalı,sahilyolundan değil121 var artık 921 açılmaz.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.