Tema düzenleyici

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kav
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İzninizle 600 Menemen-Konak olarak planladığım hattı
600 Menemen-Bornova Metro Ekspres olarak değiştiriyorum, Koyundere durağından sonra hiç bir durağa gitmeyecek

Hangi, Sanayiyi dolaşmıyor ki, Bucali rumuzluya baktığınıza eminseniz ben öyle yapmadım
Yok yok gördüm seninki o. Şöyle izah edeyim dostum

Çocuk Parkı - Bornova Viyadüğü arasındaki kısmı dolaşmadan direkt aşağıya insin villaların önünden. Niye dolaştırıyorsun orayı?

Yok yok gördüm seninki o. Şöyle izah edeyim dostum

Çocuk Parkı - Bornova Viyadüğü arasındaki kısmı dolaşmadan direkt aşağıya insin villaların önünden. Niye dolaştırıyorsun orayı?
Ha orası, o taraffaki Karacaoğlan durakları falan, 259 gibi yolcuları IKEA dışı olanlar da kullanır diye, zaten belirtmemiştim ama Bornova Metro peronlarına girip çıkabilir

millet rahatça uzak mesafelere gitsin istemiyorlar,illa 4-5-6 vesait gitmemizi istiyorlar çünkü medeni ulaşım 4 aktarma olmadan olmuyor te allahım ne günlere kaldık valla
bu mesajımı unutmayın: İZBAN eğer 90 dk yı iptal ederse belediye de ESHOT ta bunu umursamayıp eski hatlardan birini bile açmayacak,izleyin görün sadece
İzmirliye işkence olacak bu. Türkiye'nın en kötü ulaşımı olan şehir olur böyle olursa. Kuzeyden veya güneyden bir yere gitmek en az 50 TL tutacak artık.

Geri
Üst Alt