Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları | Sayfa 64 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

• #1,261
@AnL95 hocam ana sayfaya atıyormuş,oradan 411'i yazarsınız değil mi? Diğer projelere de bakarsanız sevinirim,

• Beğen
Tepkiler: AnL95
  • #1,266
İzninizle 600 Menemen-Konak olarak planladığım hattı
600 Menemen-Bornova Metro Ekspres olarak değiştiriyorum, Koyundere durağından sonra hiç bir durağa gitmeyecek

• 100
Tepkiler: dragi35
  • #1,268
Hangi, Sanayiyi dolaşmıyor ki, Bucali rumuzluya baktığınıza eminseniz ben öyle yapmadım
Yok yok gördüm seninki o. Şöyle izah edeyim dostum

Çocuk Parkı - Bornova Viyadüğü arasındaki kısmı dolaşmadan direkt aşağıya insin villaların önünden. Niye dolaştırıyorsun orayı?

• #1,269
Yok yok gördüm seninki o. Şöyle izah edeyim dostum

Çocuk Parkı - Bornova Viyadüğü arasındaki kısmı dolaşmadan direkt aşağıya insin villaların önünden. Niye dolaştırıyorsun orayı?
Ha orası, o taraffaki Karacaoğlan durakları falan, 259 gibi yolcuları IKEA dışı olanlar da kullanır diye, zaten belirtmemiştim ama Bornova Metro peronlarına girip çıkabilir

• #1,270
Ha orası, o taraffaki Karacaoğlan durakları falan, 259 gibi yolcuları IKEA dışı olanlar da kullanır diye, zaten belirtmemiştim ama Bornova Metro peronlarına girip çıkabilir
Bucalı sana bir soru sorucam olmasını rn çok istediğin hat ne?

• #1,275
Biliyorsun Bornova Metro-Evka 3 Metro- Otogar üçgeni çok sıkıntılı

• #1,279
millet rahatça uzak mesafelere gitsin istemiyorlar,illa 4-5-6 vesait gitmemizi istiyorlar çünkü medeni ulaşım 4 aktarma olmadan olmuyor te allahım ne günlere kaldık valla
bu mesajımı unutmayın: İZBAN eğer 90 dk yı iptal ederse belediye de ESHOT ta bunu umursamayıp eski hatlardan birini bile açmayacak,izleyin görün sadece
İzmirliye işkence olacak bu. Türkiye'nın en kötü ulaşımı olan şehir olur böyle olursa. Kuzeyden veya güneyden bir yere gitmek en az 50 TL tutacak artık.

• Beğen
Tepkiler: AnL95

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

• WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.