Güzergahı nasıl olacak, nerelerden geçecek ?953 - alsancak gar - salhane aktarma merkezi
Güzergahı nasıl olacak, nerelerden geçecek ?953 - alsancak gar - salhane aktarma merkezi
Hocam Metrodreamin'de oluşturdum, gidip bakabilirsiniz,haritaya dökebilir misin çok karışık anlatmışsın
Tam düşünmedim ama baya dolanır otobüs geçmeyen bir çok yerdenGüzergahı nasıl olacak, nerelerden geçecek ?
TamamdırHocam Metrodreamin'de oluşturdum, gidip bakabilirsiniz,
değiştiriyorum 953 - Altındağ - alsancak gar - salhane aktarma merkezi953 - alsancak gar - salhane aktarma merkezi
şehitler caddesini tek yön olmaktan çıkarırlarsa neden olmasınÜçyol'dan Salhane'ye giderken 253'ün yoldan gitse?
Biraz garip bir şey çıkacak ortaya ama uğraşacağımşehitler caddesini tek yön olmaktan çıkarırlarsa neden olmasın
pakistan bulvarının oralardan hiç otobüs geçmiyor o yerler içinde bir hat düşünülse güzel olucakBiraz garip bir şey çıkacak ortaya ama uğraşacağım
yolun sonundaki dönüş sadece minibüslere müsait.570 bence Zambak Sokak üzerinden Şehir Hastanesi'ne uzamalı (arka giriş normalde kapalı,sadece 570 e özel hizmet etmeli)
Çiğli Aktarmaya, Egekent ve Ulukent Aktarmaya giden hatlar da Halkapınar Metro 2'ye gitmeli.Izban'ın 90 Dakikayı tanımamasından sonra işte biraz hat öneri zamanı
720 Selçuk-Cumaovası Aktarma Merkezi
Türkmenköy kavşağından Pancara gidip oradan İzban'ı takiben, Cumaovası'na
200'ü gece tarifesinden çıkartma
830 Aliağa-Karşıyaka İskele
Caher Dudayev Blv. Çanakkale Asfaltı
Alsancak olmalı,Çiğli Aktarmaya, Egekent ve Ulukent Aktarmaya giden hatlar da Halkapınar Metro 2'ye gitmeli.
Alsancak daha iyi olur ama metroya aktarma yapmalı.Alsancak olmalı,
merak etmeyin, anlaşırlar, ESHOT da Türkiye Kart sistemine katılır o zaman İZBAN'ı entegrasyondan çıkarmaya gerek kalmaz.Izban'ın 90 Dakikayı tanımamasından sonra işte biraz hat öneri zamanı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.