Baktım şimdi de forumdan sonra 259 yolundan direkt derenin oradan aşağıya devam etsin niye Sanayiyi dolaşıyor bu hat?@AnL95 hocam ana sayfaya atıyormuş,oradan 411'i yazarsınız değil mi? Diğer projelere de bakarsanız sevinirim,
Hangi, Sanayiyi dolaşmıyor ki, Bucali rumuzluya baktığınıza eminseniz ben öyle yapmadımBaktım şimdi de forumdan sonra 259 yolundan direkt derenin oradan aşağıya devam etsin niye Sanayiyi dolaşıyor bu hat?
Senin birşeyibi gördüm Near izmirde@AnL95 hocam ana sayfaya atıyormuş,oradan 411'i yazarsınız değil mi? Diğer projelere de bakarsanız sevinirim,
Bende 300 yaparım duraklar aynı olmaz ama elimden ne gelirse artıkİzninizle 600 Menemen-Konak olarak planladığım hattı
600 Menemen-Bornova Metro Ekspres olarak değiştiriyorum, Menemen tarafından sonra hiç bir durağa gitmeyecek
Yok yok gördüm seninki o. Şöyle izah edeyim dostumHangi, Sanayiyi dolaşmıyor ki, Bucali rumuzluya baktığınıza eminseniz ben öyle yapmadım
Ha orası, o taraffaki Karacaoğlan durakları falan, 259 gibi yolcuları IKEA dışı olanlar da kullanır diye, zaten belirtmemiştim ama Bornova Metro peronlarına girip çıkabilirYok yok gördüm seninki o. Şöyle izah edeyim dostum
Çocuk Parkı - Bornova Viyadüğü arasındaki kısmı dolaşmadan direkt aşağıya insin villaların önünden. Niye dolaştırıyorsun orayı?
Bucalı sana bir soru sorucam olmasını rn çok istediğin hat ne?Ha orası, o taraffaki Karacaoğlan durakları falan, 259 gibi yolcuları IKEA dışı olanlar da kullanır diye, zaten belirtmemiştim ama Bornova Metro peronlarına girip çıkabilir
Oluşturduklarımdan 411 ile 600, planladıklarımdan 376, Demirciköy-KonakBucalı sana bir soru sorucam olmasını rn çok istediğin hat ne?
Benim en çok istediğim hatlardan biri 165 Evka-4 Konak ve 583 bornova metro-Evka 3 MetroOluşturduklarımdan 411 ile 600, planladıklarımdan 376, Demirciköy-Konak
583'ün bir ucunu Otogar'a uzat, öteki ucu da Otogar'a gitsin, sıkıntılı üçgen ortadan kaybolur,Benim en çok istediğim hatlardan biri 165 Evka-4 Konak ve 583 bornova metro-Evka 3 Metro
Evka 3 Metroya girerse olur583'ün bir ucunu Otogar'a uzat, öteki ucu da Otogar'a gitsin, sıkıntılı üçgen ortadan kaybolur,
Olur, hatta oradan Otogara 4.Sanayi'yi kullanarak gitsinEvka 3 Metroya girerse olur
Biliyorum ama onu çözecek şey Stadyum Metro-Otogar hattıBiliyorsun Bornova Metro-Evka 3 Metro- Otogar üçgeni çok sıkıntılı
İzmirliye işkence olacak bu. Türkiye'nın en kötü ulaşımı olan şehir olur böyle olursa. Kuzeyden veya güneyden bir yere gitmek en az 50 TL tutacak artık.millet rahatça uzak mesafelere gitsin istemiyorlar,illa 4-5-6 vesait gitmemizi istiyorlar çünkü medeni ulaşım 4 aktarma olmadan olmuyor te allahım ne günlere kaldık valla
bu mesajımı unutmayın: İZBAN eğer 90 dk yı iptal ederse belediye de ESHOT ta bunu umursamayıp eski hatlardan birini bile açmayacak,izleyin görün sadece
Kemer'den Hilal'e gidip oradan mrtrits binmek isteyen bile 50 lira verecek,İzmirliye işkence olacak bu. Türkiye'nın en kötü ulaşımı olan şehir olur böyle olursa. Kuzeyden veya güneyden bir yere gitmek en az 50 TL tutacak artık.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.