Baktılar yolcu yok hemen eklemişler biz burada daha ilk gün dedik 1 ay sonra akıllarına gelmiş bu şekilde de yolcu olmazsa bu hatta 1 ay daha ömür veriyorum ya da önce sefer kısarlar sonra kapatırlar
Bence diğer çoğu hatta olduğu gibi güzergah üzerindeki durakların hepsini ekleyip ekspres özelliğinden vazgeçmeliler. Bu şekilde hattın daha çok kullanılacağını düşünüyorum. İnciraltı bölgesindeki öğrenciler ve diğer yolcular da hattı kullanabilir. Zaten böyle bile olsa o güzergahtan Balçova içi 480 ve 969 güzergahlarına göre öğrenciler Üçkuyular İskele'den İzmir Ekonomi Üniversitesi'ne daha hızlı ulaşabilirler. Hem Üçkuyular İskele'den düz İnciraltı'ya giden sadece 486 hattı var, onun da sefer sıklığı az. Böylece bu açıdan da yararlı bir hat olur.Baktılar yolcu yok hemen eklemişler biz burada daha ilk gün dedik 1 ay sonra akıllarına gelmiş bu şekilde de yolcu olmazsa bu hatta 1 ay daha ömür veriyorum ya da önce sefer kısarlar sonra kapatırlar
Bu hat inciraltına gir çık yapsa hem yurttan deü hastaneye ve istasyona gidecek öğrenciler faydalanır hem de inciraltı teleferik arası turist yolcuların işini görürBence diğer çoğu hatta olduğu gibi güzergah üzerindeki durakların hepsini ekleyip ekspres özelliğinden vazgeçmeliler. Bu şekilde hattın daha çok kullanılacağını düşünüyorum. İnciraltı bölgesindeki öğrenciler ve diğer yolcular da hattı kullanabilir.
Bunun için İnciraltı'dan 480 var ama 483 de şu anki haliyle verimsiz çalışıyor, böyle bir düzenleme gerekli.Bu hat inciraltına gir çık yapsa hem yurttan deü hastaneye ve istasyona gidecek öğrenciler faydalanır hem de inciraltı teleferik arası turist yolcuların işini görür
Ekonomi öğrencileri öğrenci de devlet ünilerinde okuyup kykda kalanlar öğrenci değilmi
Ayrıca bu düzenleme sonrası 311 kapatılabilir
311 kaldırılıp Evka 3 de ayrı bir hat olarak tekrar açılabilir mesela Evka 3 - yeni mezarlık hattı olarak geri gelebilirBunun için İnciraltı'dan 480 var ama 483 de şu anki haliyle verimsiz çalışıyor, böyle bir düzenleme gerekli.
Böylece Çamkıran ve Adliyeye doğruki duraklardan Bornova Metroya hat yok komik338, 328 ve 498 artık evka3den başlayacak ve 318 hattı 22 mayıs günü iptal oluyor.
Ekli dosyayı görüntüle 69170Ekli dosyayı görüntüle 69171Ekli dosyayı görüntüle 69172
338 Bornova metro da kalmalıydı yani salhaneden hem Bornova metroya hem de Evka 3 Metro ya ulaşım sağlanabilirdiBöylece Çamkıran ve Adliyeye doğruki duraklardan Bornova Metroya hat yok komik
O zaman Bakırçay Üniversitesi - Bornova Metro (Ekspres) hattını açabilirler artık.Bornova metrodaki yolcu yoğunluğunu çevre metro istasyonlarına dağıtma stratejisi
Güzel ve yerinde bir karar olmuş. Bornova metro aktarma merkezindeki metro istasyonu şuan izmir'in en yoğun metro istasyonu.
İnsanlara dolmuş kullandırıcaklar zorla gerçi bornova merkezden de sadece 568 geçiyor o da kötü (570'i saymıyorum zaten) İlla insanlar Evka 3'e gidip metro mu kullanıcak ben anlamadım bari 585/65/84/66 dörtlüsü öbür Hükümet Konağı durağını kullansınBöylece Çamkıran ve Adliyeye doğruki duraklardan Bornova Metroya hat yok komik
O zaman Sanayi, Bölge, Ege Üniversitesi gibi istasyonlara da hat kaydırılmalı o istasyonların çoğu, özellikle Sanayi çok boş.Bornova metrodaki yolcu yoğunluğunu çevre metro istasyonlarına dağıtma stratejisi
Güzel ve yerinde bir karar olmuş. Bornova metro aktarma merkezindeki metro istasyonu şuan izmir'in en yoğun metro istasyonu.
Aslında öyle yapsalar hatta bazı hatlar Sanayi'den kalksa güzel olabilir.O zaman Sanayi, Bölge, Ege Üniversitesi gibi istasyonlara da hat kaydırılmalı o istasyonların çoğu, özellikle Sanayi çok boş.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.