İş yapsın diye üçkuyular iskeleden de geçirmişler481 in saatleri ve güzergahı sitede yer aldı.
Ekli dosyayı görüntüle 69416
Ekli dosyayı görüntüle 69417
nerden geçerse geçsin,yeter ki iş yapsınİş yapsın diye üçkuyular iskeleden de geçirmişler![]()
F. Altay'dan geçmiyor işin daha garip tarafı. Bu hattın güzergahı böyle kalmaz değiştirirler.İş yapsın diye üçkuyular iskeleden de geçirmişler![]()
Aslında bu bölgede hat olmaması gözüme çarpmıştı bir tane açılmalı diye düşünüyordum ama oralardan nasıl geçeceğini bilmediğim için önermemiştim, hiç böyle bir hat açılacağını düşünmemiştim, bakalım merak ediyorum.benim aklıma takılıyor,orta taraftaki seraların olduğu yoldan nasıl bir talep gelmiş,ben bile bu hat kurulana kadar orada yol olduğunu bilmiyordum
açıkçası binmek isterim,ilginç bir hatta benziyor
Wow turkey üyeleri olarak toplanarak gitsek efsane olmaz mıAslında bu bölgede hat yok bir tane açılmalı diye düşünüyordum ama oralardan nasıl geçeceğini bilmediğim için önermemiştim, bakalım merak ediyorum.
Saatleri de şaşırttı belki sonradan düzenlenir.nerden geçerse geçsin,yeter ki iş yapsın![]()
Ben bu şekil bekliyordum. Bu hat ne kadar iş yapacak göreceğiz bakalım.Sadece sabah ve akşam sefer koyarlar.
311 kaldırılır umarımBen bu şekil bekliyordum. Bu hat ne kadar iş yapacak göreceğiz bakalım.
Önerseydiniz herhalde reddederlerdiAslında bu bölgede hat olmaması gözüme çarpmıştı bir tane açılmalı diye düşünüyordum ama oralardan nasıl geçeceğini bilmediğim için önermemiştim, hiç böyle bir hat açılacağını düşünmemiştim, bakalım merak ediyorum.
Özellikle neden son zamanlarda böyle olmaya başladı acaba? Çok tuhaf ve fazla işe yaramayacak hatlar açılmaya başlandı. Bunları açacaklarına mesela bir Semt Garajı - Demokrasi Üniversitesi hattı açsalar çok daha iyi olacak.Eshota işe yarayacak hatları önermemize rağmen açmayıp bu tarz hatlar açıyor ondan sonra 318 208 gibi bi anda kapanıyor
367 358 ve 365 gibi hatların seferleri komple kaldırılmışGrev sanırım 1 günden daha fazla sürecek. 428'e baktım ve sadece Pazar günü çalışacak görünüyor, haftaya salıya kadar çalışmayacak. Çalışmaya devam eden birkaç hatta baktım, onlarda da seferler kısılmış. Bu günlerde ulaşım çok zorlaşacak.
"Metro-İZBAN bağlantılı hatlara öncelik tanınacaktır" diyen ESHOT Halkapınar Metro 2 ye tek bir hat yerleştirmemiş367 358 ve 365 gibi hatların seferleri komple kaldırılmış
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.