Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Baktılar yolcu yok hemen eklemişler biz burada daha ilk gün dedik 1 ay sonra akıllarına gelmiş bu şekilde de yolcu olmazsa bu hatta 1 ay daha ömür veriyorum ya da önce sefer kısarlar sonra kapatırlar
Baktılar yolcu yok hemen eklemişler biz burada daha ilk gün dedik 1 ay sonra akıllarına gelmiş bu şekilde de yolcu olmazsa bu hatta 1 ay daha ömür veriyorum ya da önce sefer kısarlar sonra kapatırlar
Bence diğer çoğu hatta olduğu gibi güzergah üzerindeki durakların hepsini ekleyip ekspres özelliğinden vazgeçmeliler. Bu şekilde hattın daha çok kullanılacağını düşünüyorum. İnciraltı bölgesindeki öğrenciler ve diğer yolcular da hattı kullanabilir. Zaten böyle bile olsa o güzergahtan Balçova içi 480 ve 969 güzergahlarına göre öğrenciler Üçkuyular İskele'den İzmir Ekonomi Üniversitesi'ne daha hızlı ulaşabilirler. Hem Üçkuyular İskele'den düz İnciraltı'ya giden sadece 486 hattı var, onun da sefer sıklığı az. Böylece bu açıdan da yararlı bir hat olur.
Bence diğer çoğu hatta olduğu gibi güzergah üzerindeki durakların hepsini ekleyip ekspres özelliğinden vazgeçmeliler. Bu şekilde hattın daha çok kullanılacağını düşünüyorum. İnciraltı bölgesindeki öğrenciler ve diğer yolcular da hattı kullanabilir.
Bu hat inciraltına gir çık yapsa hem yurttan deü hastaneye ve istasyona gidecek öğrenciler faydalanır hem de inciraltı teleferik arası turist yolcuların işini görür
Ekonomi öğrencileri öğrenci de devlet ünilerinde okuyup kykda kalanlar öğrenci değilmi
Bu hat inciraltına gir çık yapsa hem yurttan deü hastaneye ve istasyona gidecek öğrenciler faydalanır hem de inciraltı teleferik arası turist yolcuların işini görür
Ekonomi öğrencileri öğrenci de devlet ünilerinde okuyup kykda kalanlar öğrenci değilmi
düzenleme gayet mantıklı olmak ile birlikte...
338 neden hala çalışıyor? zaten çoğu güzergahı 498 ile ortak olacak gibi bişey yani,çek 498 i salhaneye ordan halkapınara gitsin mis gibi
düzenleme: şimdi gördüm 338 i bornova metrodan geçecek biçimde düzenlemişler,o güzergahtan 328 geçerse yine 338 e gerek kalmaz,çünkü 328 yeni haliyle 214-330-515-963 ile neredeyse aynı yolu paylaşacak ,boşa çalışan bir hat olur
ben sürekli söylüyorum ve söyleyeceğim,338 çok farklı bir şekilde değerlendirilmeli
bir ucu halkapınar 2 ye uzasa veya tam tersi karşıyakaya uzasa 330 a destek hattı gibi çalışır en azından
veyahut 328 in son durağını evka3 metro yerine 602 leri takiben otogar yapsalar daha verimli olurdu
ama 498 tam isabet olmuş,318 den çok daha işlevli olmuş
İnsanlara dolmuş kullandırıcaklar zorla gerçi bornova merkezden de sadece 568 geçiyor o da kötü (570'i saymıyorum zaten) İlla insanlar Evka 3'e gidip metro mu kullanıcak ben anlamadım bari 585/65/84/66 dörtlüsü öbür Hükümet Konağı durağını kullansın
Aslında öyle yapsalar hatta bazı hatlar Sanayi'den kalksa güzel olabilir.
Böyle bir güzergah çizer ne güzel olur.
Hatta başka hatlar için İzmirspor, Hatay, Göztepe istasyonları da kullanılabilir. Karabağlar hatları için daha iyi olur.