Tema düzenleyici

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Artık ESHOT'un aktarmaya yönlendirip kısa hatlara daha sıcak baktığını daha iyi anladım ve bu yüzden buna göre öneriler yapacağım. Nasıl olsa her türlü aktarmaya ihtiyaç duyuyoruz. En azından çoğu hat en yakın İZBAN veya metro istasyonuna ulaşacak şekilde kısa güzergahta çalışıp mümkün olabildiği kadar sık seferlerle çalışsın, böylece ulaşım açısından daha rahat ederiz.

Aslında öyle yapsalar hatta bazı hatlar Sanayi'den kalksa güzel olabilir.

Ekli dosyayı görüntüle 69303

Böyle bir güzergah çizer ne güzel olur.
Hatta başka hatlar için İzmirspor, Hatay, Göztepe istasyonları da kullanılabilir. Karabağlar hatları için daha iyi olur

Aslında öyle yapsalar hatta bazı hatlar Sanayi'den kalksa güzel olabilir.

Ekli dosyayı görüntüle 69303

Böyle bir güzergah çizer ne güzel olur.
Hatta başka hatlar için İzmirspor, Hatay, Göztepe istasyonları da kullanılabilir. Karabağlar hatları için daha iyi olur.
Sanayi için hat önerilerin var mı? ona göre haritaya hat cizecem

Artık ESHOT'un aktarmaya yönlendirip kısa hatlara daha sıcak baktığını daha iyi anladım
Gene açmıyorlar işte demokrasi üniversitesi gaziemir semt garajı en büyük örneği 😂 böyle yazmakla olmuyor yoğun talep falan olması lazım ya da mahalle muhtarına bildirip o ilgili kişilere iletecek.

Son düzenleme:
Aslında Evka 3 yerine Evka 4 den olabilir
Screenshot_2025-05-23-20-03-04-125_com.android.chrome.jpg

Şöyle bir şey yaptım

Screenshot_2025-05-24-00-45-39-945_com.android.chrome-edit.jpg

594 neyin nesi? kent rehberinde tesadüfen buldum bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi

1748115327462.jpeg

ESHOT Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 949 Çambel - Evka 3 Metro hattında güzergah düzenlemesine gidildiği belirtildi. Yapılan değişiklikle birlikte hat artık Kemalpaşa ilçesine bağlı Sütçüler Mahallesi’ne de ulaşım hizmeti sağlayacak.

949 Çambel -Evka 3 Metro
Duyuruya göre, 949 numaralı otobüs hattı yeni güzergahında şu duraklardan geçmeye başlayacak:

Sütçüler Köyü Girişi
Atatürk Caddesi
Baltaalanı
Hava Pilot Teğmen Erdoğan Çallı

Ekli dosyayı görüntüle 69344
ESHOT Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 949 Çambel - Evka 3 Metro hattında güzergah düzenlemesine gidildiği belirtildi. Yapılan değişiklikle birlikte hat artık Kemalpaşa ilçesine bağlı Sütçüler Mahallesi’ne de ulaşım hizmeti sağlayacak.

949 Çambel -Evka 3 Metro
Duyuruya göre, 949 numaralı otobüs hattı yeni güzergahında şu duraklardan geçmeye başlayacak:

Sütçüler Köyü Girişi
Atatürk Caddesi
Baltaalanı
Hava Pilot Teğmen Erdoğan Çallı
Akalandan geçmemesi çok saçma ordan da geçmeli.

Geri
Üst Alt