Ben o gün doluluktan 660 +302 yerineAlabilir ama sanmam yeni foça Grubu bazen yeni araçlar alıyor ama körüklü alacağını sanmam alsalar iş yapar aslında 660 yeni foça Menemen arası epey dolu oluyor
745+ İzban gittim
Ben o gün doluluktan 660 +302 yerineAlabilir ama sanmam yeni foça Grubu bazen yeni araçlar alıyor ama körüklü alacağını sanmam alsalar iş yapar aslında 660 yeni foça Menemen arası epey dolu oluyor
Ama zaten 984 aktarma vermiyor. T2'den sonra bir şeye bindiniz mi ?Ben 90 Dakikam varken 984'e bindim, oradan T2 yaptım aktarma vermedi
72'yeAma zaten 984 aktarma vermiyor. T2'den sonra bir şeye bindiniz mi ?
hatırladığıma göre hiç öyle yapmadım ama geçenlerde T2den inip 800 e turandan bindim koyundere durağındada indim@Ayaz hocam hiç 748 + 800 + M1 veya başka herhangi bir hatta bindiğiniz oldu mu ? Böyle bir şey yaptıysanız M1'e ücretsiz aktarma yapabildiniz mi ?
bu nasıl bir çalışmaymış be Kubilay caddesinde yaşayanlara geçmiş olsun en az 600-700 metre yürüyecekler otobüse binmek için
Foça sadece Otokar dostlar,İztaşıt kooperatiflere bağlı olduğu için körüklü alması zor. Zaten ülkenin hiç bir yerinde böyle alabilen yok. Anca otokar kent,akia ve temsalarla devam eder. Keşke temsalar seferihisar ve bayındırda olsa. Menemen her markadan kaynıyor ama Foça ve Seferihisar genellikle akia ve otokar mevcut.
08 Eylül 2025 Pazartesi tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; 536 No.lu Bayraklı Şehir Hastanesi-Şirinyer Aktarma Merkezi hattımız hizmete açılacaktır. Hattımız Ring Hat olarak hizmet verecek olup; Şirinyer Aktarma-Menderes Cd.-Uğur Mumcu Cd.-Özmen Cd.-63 Sk.-Doğuş Cd.-İzmir Çevre Yolu-Bayraklı Şehir Hastanesi güzergahlarını kullanacaktır.
Sonunda,08 Eylül 2025 Pazartesi tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; 536 No.lu Bayraklı Şehir Hastanesi-Şirinyer Aktarma Merkezi hattımız hizmete açılacaktır. Hattımız Ring Hat olarak hizmet verecek olup; Şirinyer Aktarma-Menderes Cd.-Uğur Mumcu Cd.-Özmen Cd.-63 Sk.-Doğuş Cd.-İzmir Çevre Yolu-Bayraklı Şehir Hastanesi güzergahlarını kullanacaktır.
Şükür açıldı bu hat 20dk 1 olur yada 30
Bornovanın içine girmeyince biz
O sırada eshot: 515 neyinize yetmiyorBornovanın içine girmeyince biz![]()
515 Çakılı gitmeye başladıO sırada eshot: 515 neyinize yetmiyor
Ben de Buca gezim için bu hatta binebilirim.Sonunda,
Artık ilk bineceğim bu olur
menemen dolmuşu+536 yapın en mantıklısı o olur hocamBen de Buca gezim için bu hatta binebilirim.
toki ye mi giriyor yoksa benmi yanlış görüyorum kız yurdu içinse çok iyi düşünülmüş olur
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.