Tema düzenleyici

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Ayaz hocam hiç 748 + 800 + M1 veya başka herhangi bir hatta bindiğiniz oldu mu ? Böyle bir şey yaptıysanız M1'e ücretsiz aktarma yapabildiniz mi ?
hatırladığıma göre hiç öyle yapmadım ama geçenlerde T2den inip 800 e turandan bindim koyundere durağındada indim
bu şekilde aldığı ücretler

Ekli dosyalar

• IMG_1306.jpeg
    IMG_1306.jpeg
    74.6 KB · Görüntüleme: 17
İztaşıt kooperatiflere bağlı olduğu için körüklü alması zor. Zaten ülkenin hiç bir yerinde böyle alabilen yok. Anca otokar kent,akia ve temsalarla devam eder. Keşke temsalar seferihisar ve bayındırda olsa. Menemen her markadan kaynıyor ama Foça ve Seferihisar genellikle akia ve otokar mevcut.

İztaşıt kooperatiflere bağlı olduğu için körüklü alması zor. Zaten ülkenin hiç bir yerinde böyle alabilen yok. Anca otokar kent,akia ve temsalarla devam eder. Keşke temsalar seferihisar ve bayındırda olsa. Menemen her markadan kaynıyor ama Foça ve Seferihisar genellikle akia ve otokar mevcut.
Foça sadece Otokar dostlar,
Ben gittim baktım

666 Centro
750 Kent
745 Kent
664 Kent
660 Kent

Menemen her telden

Seferihisar Kent, isuzu ve iveco

08 Eylül 2025 Pazartesi tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; 536 No.lu Bayraklı Şehir Hastanesi-Şirinyer Aktarma Merkezi hattımız hizmete açılacaktır. Hattımız Ring Hat olarak hizmet verecek olup; Şirinyer Aktarma-Menderes Cd.-Uğur Mumcu Cd.-Özmen Cd.-63 Sk.-Doğuş Cd.-İzmir Çevre Yolu-Bayraklı Şehir Hastanesi güzergahlarını kullanacaktır.

Şükür açıldı bu hat 20dk 1 olur yada 30

08 Eylül 2025 Pazartesi tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; 536 No.lu Bayraklı Şehir Hastanesi-Şirinyer Aktarma Merkezi hattımız hizmete açılacaktır. Hattımız Ring Hat olarak hizmet verecek olup; Şirinyer Aktarma-Menderes Cd.-Uğur Mumcu Cd.-Özmen Cd.-63 Sk.-Doğuş Cd.-İzmir Çevre Yolu-Bayraklı Şehir Hastanesi güzergahlarını kullanacaktır.

Şükür açıldı bu hat 20dk 1 olur yada 30
Sonunda,

Artık ilk bineceğim bu olur

Konu sahibi
Bornova üvey evlat oldu zaten bizi önemsemiyorlar. Aylardır hat yok sefer arttırımı yok 567 de açılmadı 😭

Geri
Üst Alt