Mersinli Garajına koysunlaraslında olabilir ama bir garaj lazım otobüsleri koymak için neresi olabilir? izulaş garajı olabilirmi?

Bu arada bari seferlerde gün boyu olsun ve artsında bir işe yarasın
Mersinli Garajına koysunlaraslında olabilir ama bir garaj lazım otobüsleri koymak için neresi olabilir? izulaş garajı olabilirmi?
sadece şehir içine geldi çünkü 835 ve 836 yı kaldırabilecek arabaları yok mesela kent lf leri yok diye biliyorum835 836 falan değil ama tam olarak geldiğini söyleyemeyiz kısmen geldi
Ama benim bahsettiğim şekilde ekspres olur. Kamil Tunca'dan otogara gidip çevre yolundan hastaneye gider.
Yok ondan değil @erkinalp hocam S.S Bergama Koop.'un İzmir'e ulaşım yapmayacaklarinı yazmiıştısadece şehir içine geldi çünkü 835 ve 836 yı kaldırabilecek arabaları yok mesela kent lf leri yok diye biliyorum
Madem öyle o zaman Sınavla İztaşıt şoförü alınsın belediye dr onlara otobüs alsın öyle olmaz mı yani bu kadar basitYok ondan değil @erkinalp hocam S.S Bergama Koop.'un İzmir'e ulaşım yapmayacaklarinı yazmiıştı
iztaşıt gelince bariz şekilde 800,748,749 hatlarında sefer artışı oldu 800 ü önceden 50 dk beklediğimi biliyorum çiğliye gitmek için Koyundere durağında 800 ü bekliyordum 17.00 da kalkmıştı menemenden ben 17.05 de durağa gittim otobüs gelmedi otobüs 17.50 de geldi ama çakılı geldi bende 748i bekledim o da 18.10 civarı geldi izbanla gittim çiğliyeMersinli Garajına koysunlar
Bu arada bari seferlerde gün boyu olsun ve artsında bir işe yarasın
Olmaz, İztaşıtı Kuzey'de Dolmuşçular yönetiyor,664'teki şoförle konuştuğumda demiştiMadem öyle o zaman Sınavla İztaşıt şoförü alınsın belediye dr onlara otobüs alsın öyle olmaz mı yani bu kadar basit
Bu dediğin doğru Menemen dolmuşları nı sürenlerin çoğu iztaşıtta yer aldı bazıları arabalara iyi bakıyor ama bazıları arabayı pert edip kötü kullanıyorOlmaz, İztaşıtı Kuzey'de Dolmuşçular yönetiyor,664'teki şoförle konuştuğumda demişti
O zamanlar Menemen içini dolaşan 648 ve 748 dışında araç yoktu, 749 düz Çanakkale asfaltından gidiyordu. 800 galiba 20 dakikada bir çalışıyordu ama geç gelebiliyordu ve hep çakılı oluyordu. 748'in güzergahı o zamanlar çorbaydı, 658 ve 698 açılınca 748 tokiye girmemeye başladı. Menemen'e İztaşıtın gelmesi çoğu açıdan iyi oldu ama 800'ün C tarifesine geçmesi kötü oldu bir de 128'in sefer sıklığı azaldı, eshottayken sabah akşam 15 dakikada bir ve bazı seferleri körüklü çalışıyordu iztaşıttan sonra sefer sıklığı 20 dakikaya düştü.iztaşıt gelince bariz şekilde 800,748,749 hatlarında sefer artışı oldu 800 ü önceden 50 dk beklediğimi biliyorum çiğliye gitmek için Koyundere durağında 800 ü bekliyordum 17.00 da kalkmıştı menemenden ben 17.05 de durağa gittim otobüs gelmedi otobüs 17.50 de geldi ama çakılı geldi bende 748i bekledim o da 18.10 civarı geldi izbanla gittim çiğliye
Dönüşebilecek araçlar sistemden çıkıp sahipleri servis plakası aldı, o yüzden unutun. Ayrıca 570 il merkezinde kalıyor.aslında olabilir ama bir garaj lazım otobüsleri koymak için neresi olabilir? izulaş garajı olabilirmi?
748 o kadarda kötü değildi sadece tokiye girip çıkıyordu.O zamanlar Menemen içini dolaşan 648 ve 748 dışında araç yoktu, 749 düz Çanakkale asfaltından gidiyordu. 800 galiba 20 dakikada bir çalışıyordu ama geç gelebiliyordu ve hep çakılı oluyordu. 748'in güzergahı o zamanlar çorbaydı, 658 ve 698 açılınca 748 tokiye girmemeye başladı. Menemen'e İztaşıtın gelmesi çoğu açıdan iyi oldu ama 800'ün C tarifesine geçmesi kötü oldu bir de 128'in sefer sıklığı azaldı, eshottayken sabah akşam 15 dakikada bir ve bazı seferleri körüklü çalışıyordu iztaşıttan sonra sefer sıklığı 20 dakikaya düştü.
570 in sadece bornova metro durağı şehir merkezinde kalıyor laka nasıl il merkezi oluyor eğer il merkezi olsada K tarifesinde çalışabilirDönüşebilecek araçlar sistemden çıkıp sahipleri servis plakası aldı, o yüzden unutun. Ayrıca 570 il merkezinde kalıyor.
748 e genelde belde veriyorlardı full beldelerden kurtuldu iyi oldu748 o kadarda kötü değildi sadece tokiye girip çıkıyordu.
749 da 21.00 da bitiyordu çok saçmaydı 749 un bu kadar erken bitmesi güzergahı uzun bile değildi
602,660,608 hatlarıda 800 e çok destek oluyor pek belli olmasada
evet belde vardı hep çok kötüydü yaşlı ve engelli kullanımına uygun değildi 748748 e genelde belde veriyorlardı full beldelerden kurtuldu iyi oldu
Yav diyorum şoför Sınavla alınsın belediye otobüs alır onlara illa dolmuş mu çeviricez İztaşıta Öho gibi Sınavla şoför alınıp hatta merkeze de gelsinDönüşebilecek araçlar sistemden çıkıp sahipleri servis plakası aldı, o yüzden unutun. Ayrıca 570 il merkezinde kalıyor.
749 da 21.00 da bitiyordu çok saçmaydı 749 un bu kadar erken bitmesi güzergahı uzun bile değildi
hayır, son 7 durağı hariç tamamı il merkezinde, köy de il merkezine bitişik gibi (istanbul'da Ayazağa'yı İETT sisteminden çıkaralım demek gibi bir şey)570 in sadece bornova metro durağı şehir merkezinde kalıyor laka nasıl il merkezi oluyor eğer il merkezi olsada K tarifesinde çalışabilir
537 açılacağına direkt Karşıyaka iskeleden hat açılsaydı böyle olmazdı. Böyle hat açılıp Gümüşpala ve Yamanların bir kısmını dolaşırdı daha iyi olurdu. Metrodreaminde böyle 537 hattını yaptım.537 hattında cumartesi,pazartesi,salı seferler yok görünüyor galiba eshot önce sefer düşüreyim dedi sonra dediki ne seferleri azaltıcam direkt kapatayım bee dedi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.