öho körüklü alabiliyor mu?İztaşıt inşallah biraz körüklü araç alır. Solo gelirse de Otokar dışında farklı bir şey olsa keşke.
öho körüklü alabiliyor mu?İztaşıt inşallah biraz körüklü araç alır. Solo gelirse de Otokar dışında farklı bir şey olsa keşke.
Bilmiyorum alabilse keşke öho hatlarımızda körüklüye çok ihtiyaç var.öho körüklü alabiliyor mu?
Keşke alsalar ama almazlar bence solo alırlar gene eshot dışında körüklü alan olmasını isterdik 800 e düzenleme yapılıp bazı seferler körüklü olurdu güzergahı değişirdi biraz ama iyi olurdu Menemen aktarma dar bir yer çünküBilmiyorum alabilse keşke öho hatlarımızda körüklüye çok ihtiyaç var.
Şuanki güzergâhında giremez zaten onu biliyoruz Menemen garaj kapısı oradan döner en fazla iztaşıt zaten almaz kolay kolay keşke alsa800e körüklü girmez.
2040 yılı olur yada biz görür müyüz bilmiyorum zor gibi keşke yapımına başlasalar800ü en fazla M4 rahatlatır. O da ne zaman yapılırsa artık.
Belediye izbana yatırım yapacağına M4'e yapsaydı belki yapımına başlangıç tarihi daha erken olurdu. M3 ile birlikte yapılarak izbana alternatif güzergahlı metrolarımız olurdu.2040 yılı olur yada biz görür müyüz bilmiyorum zor gibi keşke yapımına başlasalar
800e körüklü girebiliyor menemen aktarma merkezinden kalkıp altuğ karaburun caddesine çıktığında tariş şubesi karşısındaki kavşak körüklü otobüse uygun 800 eshot işletmesindeyken akşam saatlerinde bazen körüklü giriyordu o araçlarda çarşıya girmeyip dediğim güzergahtan çanakkale asfaltı caddesine çıkıyordu800e körüklü girmez.
İzbana fazla güvenildi ama kendi ulaşımı kendin yönetmezsen böyle sonuçlar olur izban TCDD ile anlaşmalı bütün yük treni yolcu treni hızlı tren ve izban aynı yolu kullanıyor hızlı tren daha gelmedi ama yıllardır onun sözü var ve yapımı için sinyalizasyon düzenlemesi yapılabilir ileride ve ray değişimi de olabilirBelediye izbana yatırım yapacağına M4'e yapsaydı belki yapımına başlangıç tarihi daha erken olurdu. M3 ile birlikte yapılarak izbana alternatif güzergahlı metrolarımız olurdu.
İztaşıttayken girmez. O eshot zamanında kaldı.800e körüklü girebiliyor menemen aktarma merkezinden kalkıp altuğ karaburun caddesine çıktığında tariş şubesi karşısındaki kavşak körüklü otobüse uygun 800 eshot işletmesindeyken akşam saatlerinde bazen körüklü giriyordu o araçlarda çarşıya girmeyip dediğim güzergahtan çanakkale asfaltı caddesine çıkıyordu
körüklü alınırsa neden olmasınİztaşıttayken girmez. O eshot zamanında kaldı.
Çok sayıda alınırsa muhtemelen 800'de full körüklü çalışır zaten her seferinde körüklüye ihtiyaç olduğu belli oluyor. Hatta 128 ve 749'da da pik saatlerde körüklü çalışabilir. Eskiden eshottayken 128'e arada körüklü giriyordu.körüklü alınırsa neden olmasın
602 çarşıya girmeye devam etsin 800 e gerek kalmaz çarşıdaÇok sayıda alınırsa muhtemelen 800'de full körüklü çalışır zaten her seferinde körüklüye ihtiyaç olduğu belli oluyor.
660 körüklü alır mı ??Çok sayıda alınırsa muhtemelen 800'de full körüklü çalışır zaten her seferinde körüklüye ihtiyaç olduğu belli oluyor. Hatta 128 ve 749'da da pik saatlerde körüklü çalışabilir. Eskiden eshottayken 128'e arada körüklü giriyordu.
Bilmiyorum ama 745 alabiliyorsa almalı.660 körüklü alır mı ??
Alırsa deneyeceğim
Ben 90 Dakikam varken 984'e bindim, oradan T2 yaptım aktarma vermedi@Ayaz hocam hiç 748 + 800 + M1 veya başka herhangi bir hatta bindiğiniz oldu mu ? Böyle bir şey yaptıysanız M1'e ücretsiz aktarma yapabildiniz mi ?
hocam 745 sadece 10 kişiyle gitti, hele bir de Zafer Bayramı, gerci pik saat değildi olabilir amaBilmiyorum ama 745 alabiliyorsa almalı.
Alabilir ama sanmam yeni foça Grubu bazen yeni araçlar alıyor ama körüklü alacağını sanmam alsalar iş yapar aslında 660 yeni foça Menemen arası epey dolu oluyor660 körüklü alır mı ??
Alırsa deneyeceğim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.