ÜNİVERSİTE hattı muhtemelen o yüzden üniversite açılınca açılır bence413 de kaldırılmış
ÜNİVERSİTE hattı muhtemelen o yüzden üniversite açılınca açılır bence413 de kaldırılmış
Tamam hocam sakin olun sadece sitede güncellenen şeyleri söylüyorumÜNİVERSİTE hattı muhtemelen o yüzden üniversite açılınca açılır bence
Ataşehir Tramvay'a gidiyor, bir kere binmiştim hatta Isuzu cityline vardıKent rehberinde mavişehir aktarmadan kalkan 885 diye bir hat var
Zamanında Karşıyaka Tramvayını Mavişehire uzatmayı ilk planladıkları zaman açmışlardı ataşehir tramvay-Mavişehir İzbanKent rehberinde mavişehir aktarmadan kalkan 885 diye bir hat var
Bilmiyordum ilk defa öğrendimZamanında Karşıyaka Tramvayını Mavişehire uzatmayı ilk planladıkları zaman açmışlardı ataşehir tramvay-Mavişehir İzban
Binebilmiş miydiniz?Zamanında Karşıyaka Tramvayını Mavişehire uzatmayı ilk planladıkları zaman açmışlardı ataşehir tramvay-Mavişehir İzban
o zamanlar 1 kez binmiştim 2017-2020 civarı Egekentte oturuyordum 443 gelmeyince arkaya gidip 885 e binip izbana binmiştim çiğlidende 342 ye binip eve gitmiştim bmc protırt vardı kırmızısındanBinebilmiş miydiniz?
885'de mi vardıbmc protırt vardı kırmızısından
evet885'de mi vardı
Ben binerken isuzu idi, hayat size çok acımasız
Ben binerken isuzu idi, hayat size çok acımasız
yalnız orada altılı ganyan oynanır ama eksikler var342 dede temsa vardı sallana sallana çıktı anca egekente
İztaşıt inşallah biraz körüklü araç alır. Solo gelirse de Otokar dışında farklı bir şey olsa keşke.Geçenlerde yanan otokar kentin yerine yeni 1 tane özel mavi boyalı kent hediye edilmiş ve bu kent çiğli garajında çalışacaktır dmodan bağımsız kenttir bu
Bide iztaşıt 2025 model araç alacak diye söylenti var
Akia gelir mi?İztaşıt inşallah biraz körüklü araç alır. Solo gelirse de Otokar dışında farklı bir şey olsa keşke.
Akia gelmesin çok iyi değiller Temsa veya Bmc Procity Tr gelse güzel olur.Akia gelir mi?
Mevcut hatlar için mi?Bide iztaşıt 2025 model araç alacak diye söylenti var
Menemen Bölgesi mi yoksa seferihisar mı bilmiyorum ama alacaklar kent olasılığı yüksekMevcut hatlar için mi?
Instagram'daki mavi Otokar gönderisinden baktıysan Yenifoça İZTAŞIT'ın aldığı 2 adet 2025 model Otokardan bahsediyor, Nisan ayından beri seferdeler YouTube'da da videosu var.Geçenlerde yanan otokar kentin yerine yeni 1 tane özel mavi boyalı kent hediye edilmiş ve bu kent çiğli garajında çalışacaktır dmodan bağımsız kenttir bu
Bide iztaşıt 2025 model araç alacak diye söylenti var
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.