Tema düzenleyici

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Solarislerin bu özelliği dahada arttı sanırım. Banada dün 523 te Gediz solarisi denk geldi klimalar baya iyi çalışıyordu. Otokarlarda dengesizlik var bazıları çok iyi üflüyor bazıları standart kalıyor.

Solarislerin bu özelliği dahada arttı sanırım. Banada dün 523 te Gediz solarisi denk geldi klimalar baya iyi çalışıyordu. Otokarlarda dengesizlik var bazıları çok iyi üflüyor bazıları standart kalıyor.
Plaka ezberinizde mi bu olabilir diyecektim
şu anda 35 DA 6158'deyim muazzam ötesi klima ama şoför aşırı dengesiz sürüyor

Hat 23:Uzundere-Konak

Konu sahibi
12-023-> 584
Kapı açılınca değişik değişik sesler geliyor baya bir tıslıyor
Kliması baya bir iyi üflüyor motor sesi öyle aşırı değil çok aşırı derecede sarsılmıyor süspansiyonu iyi
Boş koltuk yok kapının altına hava girmesin diye odun koymuşlar veya kapı açılmasın diye bilmiyorum sonuç olarak ortalama bir procity

12-023-> 584
Kapı açılınca değişik değişik sesler geliyor baya bir tıslıyor
Kliması baya bir iyi üflüyor motor sesi öyle aşırı değil çok aşırı derecede sarsılmıyor süspansiyonu iyi
Boş koltuk yok kapının altına hava girmesin diye odun koymuşlar veya kapı açılmasın diye bilmiyorum sonuç olarak ortalama bir procity

Ortalama bir Mersinli Procity'si diyelim biz ona

Konu sahibi
3 dk yanlış durakta beklemenin ardından bakın YENİLENMEMİŞ Adatepe Conectosu geldi kliması buz onun dışında en kötü Adatepe aracı Süspansiyonu kötü aynı yolda diğer kardeşlerine göre çok sarsılıyor koltuk kılıfları konforunu kaybetmiş tıslıyor ve 2.ön kapı durma yeri kapatılmış ayrıca çof fazla parça oynama sesi geliyor her yerden araç bomboş ama rn kötü Adatepe aracı motor seside en önden duyuluyor Şansıma bak ya Adatepenin en kötü aracı bana denk geliyor ne kadar şanssızım filo kodunu indikten sonra vericem

697 İzmir Otogar -> Beydağ
Plaka: 35 CIZ 565
Model: Otokar Kent lf
Doluluk: 19 kişi
Parkur Süresi: 2 saat 47 dk
Klima: Serindi

801 Beydağ -> Kiraz
Plaka: 35 BE 418
Model: Karsan Atak
Doluluk: Sadece ben ve bir amca vardı
Parkur Süresi: 33 dk

803 Kiraz -> Ödemiş
Plaka: 35 BVN 334
Doluluk: 20 kişi
Parkur Süresi: 48 dk
Klima: Hissetmedim

795 Ödemiş -> Torbalı
Plaka: 35 ATR 537
Doluluk: 40 a yakın kişi vardı çok doluydu
Parkur Süresi: 1 saat 42 dk
Klima: Dikkat etmedim

697 İzmir Otogar -> Beydağ
Plaka: 35 CIZ 565
Doluluk: 19 kişi
Parkur Süresi: 2 saat 47 dk

801 Beydağ -> Kiraz
Plaka: 35 BE 418
Doluluk: Sadece ben ve bir amca vardı
Parkur Süresi: 33 dk

803 Kiraz -> Ödemiş
Plaka: 35 BVN 334
Doluluk: 20 kişi
Parkur Süresi: 48 dk
Klima: Hissetmedim

795 Ödemiş -> Torbalı
Plaka: 35 ATR 537
Doluluk: 40 a yakın kişi vardı çok doluydu
Parkur Süresi: 1 saat 42 dk
Klima: Dikkat etmedim
795 in yolcu artma sebebi birazda TCDD tren biletlerinin izban ve eshotu birlikte kullanırken basılan karta göre daha pahalı olduğu için öyle oldu. Zaten ödemişte ya 803 yada 795 popüler

Konu sahibi
13-091
Motor sesi:Sağır edici
Doluluk:Oturdum sıcak oldu bu yüzden soğuk olan ön tarafa geçtim
Şoför:Samimi
Araç:Koltuk kılıfları yenilemmemiş çok konforsuz araca bilinmeyen yeni ve değişik bir validatör konmuş üstünde Ok işaretleri falan var Süspansiyonu baya iyi titremiyor durunca bisiklet aparatı da var gayet güzel bir Mersinli aracı
NOT:KLİMASI 2021 OTOKARDAN DAHA İYİ EN AZINDAN ÖN TARAFI ÖYLE

13-091
Motor sesi:Sağır edici
Doluluk:Oturdum sıcak oldu bu yüzden soğuk olan ön tarafa geçtim
Şoför:Samimi
Araç:Koltuk kılıfları yenilemmemiş çok konforsuz araca bilinmeyen yeni ve değişik bir validatör konmuş üstünde Ok işaretleri falan var Süspansiyonu baya iyi titremiyor durunca bisiklet aparatı da var gayet güzel bir Mersinli aracı
NOT:KLİMASI 2021 OTOKARDAN DAHA İYİ EN AZINDAN ÖN TARAFI ÖYLE
Hattını biz mi tahmin edeceğiz? 584 diyeyim

Konu sahibi
Duyuru falan kalkmış hangi duraktan geçicek otobüs kimse bilmiyor ben dolmuşa bincem yapçak bir şey yok gibi

Geri
Üst Alt