Plaka ezberinizde mi bu olabilir diyecektimSolarislerin bu özelliği dahada arttı sanırım. Banada dün 523 te Gediz solarisi denk geldi klimalar baya iyi çalışıyordu. Otokarlarda dengesizlik var bazıları çok iyi üflüyor bazıları standart kalıyor.
şu anda 35 DA 6158'deyim muazzam ötesi klima ama şoför aşırı dengesiz sürüyor
Hat 23:Uzundere-Konak
12-023-> 584
Kapı açılınca değişik değişik sesler geliyor baya bir tıslıyor
Kliması baya bir iyi üflüyor motor sesi öyle aşırı değil çok aşırı derecede sarsılmıyor süspansiyonu iyi
Boş koltuk yok kapının altına hava girmesin diye odun koymuşlar veya kapı açılmasın diye bilmiyorum sonuç olarak ortalama bir procity
Diğer yönleri nasıl691 körüklü mercedes mersinli garaj aracındayım aracın kliması çok iyi
Bi sıkıntı yok araç gayet iyiDiğer yönleri nasıl
Benim şansa bak harbi size en iyi Mersinli Araçları geliyor
Allahım nasıl bir şanssızım ben 691 kesin Mersinliyle alakasız bir hattır orijinal hatlarına en kötü araçları veriyor heraldeBi sıkıntı yok araç gayet iyi
Kırmızı etiket işteAllahım nasıl bir şanssızım ben 691 kesin Mersinliyle alakasız bir hattır orijinal hatlarına en kötü araçları veriyor heralde
Mükemmel801 Beydağ -> Kiraz
Doluluk: Sadece ben ve bir amca vardı
şoför dikkatli sürüyordu ama kliması iyiydi.Plaka ezberinizde mi bu olabilir diyecektim
795 in yolcu artma sebebi birazda TCDD tren biletlerinin izban ve eshotu birlikte kullanırken basılan karta göre daha pahalı olduğu için öyle oldu. Zaten ödemişte ya 803 yada 795 popüler697 İzmir Otogar -> Beydağ
Plaka: 35 CIZ 565
Model: Otokar Kent lf
Doluluk: 19 kişi
Parkur Süresi: 2 saat 47 dk
Klima: Serindi
801 Beydağ -> Kiraz
Plaka: 35 BE 418
Model: Karsan Atak
Doluluk: Sadece ben ve bir amca vardı
Parkur Süresi: 33 dk
Klima: Serindi
803 Kiraz -> Ödemiş
Plaka: 35 BVN 334
Model: Karsan Atak
Doluluk: 20 kişi
Parkur Süresi: 48 dk
Klima: Hissetmedim
795 Ödemiş -> Torbalı
Plaka: 35 ATR 537
Model: Otokar Kent lf
Doluluk: 40 a yakın kişi vardı çok doluydu
Parkur Süresi: 1 saat 42 dk
Klima: Dikkat etmedim
Hattını biz mi tahmin edeceğiz? 584 diyeyim13-091
Motor sesi:Sağır edici
Doluluk:Oturdum sıcak oldu bu yüzden soğuk olan ön tarafa geçtim
Şoför:Samimi
Araç:Koltuk kılıfları yenilemmemiş çok konforsuz araca bilinmeyen yeni ve değişik bir validatör konmuş üstünde Ok işaretleri falan var Süspansiyonu baya iyi titremiyor durunca bisiklet aparatı da var gayet güzel bir Mersinli aracı
NOT:KLİMASI 2021 OTOKARDAN DAHA İYİ EN AZINDAN ÖN TARAFI ÖYLE
Yazmayı unutmuşum ama doğruHattını biz mi tahmin edeceğiz? 584 diyeyim
Ezberledim abisi ezberledimYazmayı unutmuşum ama doğru![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.