Tema düzenleyici

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sana dediğim gibi, bende o liste tam tersi,

Bir da şu anda 35 DA 6158'deyim muazzam ötesi klima ama şoför aşırı dengesiz sürüyor

Hat 23:Uzundere-Konak
benim bugün bindiğim 775 de 2 metrede bir kasis varmış gibi gidiyordu lego gibi parçalara ayrılcak sanıyordum pat pat diye ses çıkarıyo her zıpladığında

Şu anda 19 beklerken 20 geldi (şanss işi :)) araç her yönden mükemmel

Ve yine Mezarlıkbaşı'na dek dolu oldu ama Mezarlıkbaşı'nda da doluyor, en azından Üzümcü'de ineceğim

Bugün bindiğim yeni hatlar

19 Konak -> Şehitler (@Hermes ile 😀)
Plaka: ???
Model: Temsa Avenue
Doluluk: Mezarlıkbaşına kadar doluydu sonra sadece 6-7 kişi vardı
Parkur Süresi: ??? (belki 15-20 dk?)

508 Konak -> Menderes
Plaka: 35 ALV 831
Model: Otokar Kent lf
Doluluk: Bütün koltuklar doluydu birkaç ayakta kişi vardı
Parkur Süresi: 1 saat

814 Menderes -> Cumaovası Akt.
Plaka: 35 DB 5383
Doluluk: 6-7 kişi vardı
Parkur Süresi: 30 dk
Not: İlginç bir hat çok dolanıyor benim taktığım ismi "Menderesin 868'i"

775 Cumaovası Akt. -> Özdere
Plaka: 35 YS 261
Model: Mercedes Benz Conecto G
Doluluk: 10 kişi daha binseydi çakılı olacaktı
Parkur Süresi: 1 saat 30 dk
Not: Deniz manzarası çok güzel ama tahtalı barajı nerdeyse yok olmuş haldeydi ☹️

778 Özdere -> Ürkmez
Plaka: 35 DB 4617
Doluluk: Koltukların yarısından biraz fazlası doluydu
Parkur Süresi: 57 dk
Not: Şoför çok samimi ve nazikti

829 Ürkmez -> Cumaovası Akt.
Plaka: 35 ATR 397
Model: Kent lf
Doluluk: Koltukların yarısından azı doluydu
Parkur Süresi: 1 saat 4 dk
Not: Güzergahını çok sevdim menderes ve seferihisarın dağların arasından geçiyor ama bütün ormanlar yanmış ☹️
Bütün Menderesi dolaşmışsın tebrik ederim. :) Ben klasik yine m1 kullandım ya m1 ya izban kullanıyorum genelde. Arada 879-18-19-579 kullanıyorum. 778 parkur süresi şaşırttı halbuki ikisi birbirine normal yolda 30 dk. Sanırım gümüldüre girince parkur uzuyor.

Konu sahibi
35 HD 3545->585
Klima:Bana dönük değil+Araç sıcak
Doluluk:Arka taraf full dolu
Şoför:Samimi
Araç:Gayet bakımlı yokuş performansı iyi
Motor sesi öne biraz fazla geliyor normal yolda Otokar gibi sarsılmıyor bozuk yoldada fazla sarsılmıyor

Konu sahibi
35 RC 927-> 330
Araç yenilenmiş(!) Çiğli aracı Bu araç eshot atölyelerinde yenilenmiştir yazısı var boyası güzel çünkü boyanmış
Koltuk kılıfları konforunu kaybetmiş değiştirilse daha iyi olurdu
Araç ama bakımlı ve yolda çok sarsılmıyor motor sesini duymuyorum en önde klima bana vuruyor ama nemli üflüyor ve araç sıcak kapı çok hızlı kapanıyor tehlikeli şoför samimi Emektar araç ama iyi durumda
Mersinlideki kardeşlerinden iyi

Konu sahibi
Allahım deliricem geldi yine belalı 2021 model Otokarım 249da yok abi klima yok ya araç 30+ derece daha kötüsü
YAV 2021 MODEL ARAÇ NASIL KÖRÜĞÜ GACIRDAR YA
2008 Conectonun yapmadığı şey
Yav abartmıyorum 2021 model araç 2012 model Conecto gibi tıssladı Araç çok sıcak deliricem ya Mersinli Araçları en azından kışın cennet gibi oluyor sımsıcak oluyor sopsoğuk havada
Ve 249a diğer yönde 2025 Conecto vermişler çıldırıcam bana niye denk gelmiyor bana niye bu lanet olası hurda durumdaki Kentler geliyor
Bu aracı da şikayet edicem tabiki.

Allahım deliricem geldi yine belalı 2021 model Otokarım 249da yok abi klima yok ya araç 30+ derece daha kötüsü
YAV 2021 MODEL ARAÇ NASIL KÖRÜĞÜ GACIRDAR YA
2008 Conectonun yapmadığı şey
Yav abartmıyorum 2021 model araç 2012 model Conecto gibi tıssladı Araç çok sıcak deliricem ya Mersinli Araçları en azından kışın cennet gibi oluyor sımsıcak oluyor sopsoğuk havada
Ve 249a diğer yönde 2025 Conecto vermişler çıldırıcam bana niye denk gelmiyor bana niye bu lanet olası hurda durumdaki Kentler geliyor
Bu aracı da şikayet edicem tabiki.
Şuan mersinli arabasına binsem daha güzeli gelir 😂

Ben de Cumartesi günü Mersinli Temsasına bindim 599'da beklemediğim şekilde serin bir araçtı kısmen doluydu araç plakası 35 DB 3499

Konu sahibi
Kis gelsin şikayetleri biakicam cunku merainli araclari baya iyi ısitiyor

193 Konak -> Yurtoğlu
Plaka: 35 EK 182
Model: BMC Procity
Doluluk: Nerdeyse çakılıydı
Parkur Süresi: 54 dk
Klima: Güzel serindi

524 Cennetçeşme -> Üçyol M.
Plaka: 35 DB 4791
Doluluk: Koltukların yarısı doluydu