Evet plaka avj 330du sanırımMersinli aracına mı Bindiniz![]()
Evet plaka avj 330du sanırımMersinli aracına mı Bindiniz![]()
Araç çok kötüydü değil mi özellikle klimasıEvet plaka avj 330du sanırım
Mersinlilinin isyanları bitmek bilmiyor,Araç çok kötüydü değil mi özellikle kliması
İyiydiAraç çok kötüydü değil mi özellikle kliması
Atabey şokİyiydi
Sıkıntılı araca biniyorsa biz napalımAtabey şok
hocam eğer 16-057 aracına binerseniz bir gözlemler misiniz araçta çiş kokusu var mı diye,Sıkıntılı araca biniyorsa biz napalım![]()
Hangi plakaydı?hocam eğer 16-057 aracına binerseniz bir gözlemler misiniz araçta çiş kokusu var mı diye,
Pazartesi bindim, rahatsız oldum, dün şikayet yazdım @Atabey teşvikiyle, acaba ne oldu
Ben de sırf onun için deneyeceğim 515'te msrsinli arsç bakacsğımSırf Atabey için Bornova ya da Evka-3'e gideceğim denemek için 2 yıl önce Liseye giderken 963, 515 gibi hatlara biniyordum gayet güzeldi araçlar şu sıralar sadece Mersinli Beldelerine biniyorum 502 için onlar da kötü onun dışında hep 2. bölge araçlarına biniyorum
DB 2801Hangi plakaydı?
Denk gelirse binerim.DB 2801
Plaka değil de kodu sanki 13-16X 'diBugün bindiğim yeni hatlar
19 Konak -> Şehitler (@Hermes ile)
Plaka: ???
Model: Temsa Avenue
Doluluk: Mezarlıkbaşına kadar doluydu sonra sadece 6-7 kişi vardı
Parkur Süresi: ??? (belki 15-20 dk?)
keşke şehitlerde indikten sonra baksaydım unuttum yazmayı son durakta bir tane 2025 mavi conectoda vardıPlaka değil de kodu sanki 13-16X 'di
CKM 220'İm favorimdir o,keşke şehitlerde indikten sonra baksaydım unuttum yazmayı son durakta bir tane 2025 mavi conectoda vardı
Sana dediğim gibi, bende o liste tam tersi,bindiğim hat sayısı 254 e çıktı ve binmediğim 180 hat kaldı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.