833 olabilir963-> 35 AVS???
Klima:Yeteriz vuruyor ve sıcak
Doluluk:Baya doldu
Şoför:Samimi
Araç:Bakımlı ses yok baya iyi kliması düşükte olduğundan soğutamıyor heralde
Anksiyete bükücü araç72 ->35 CKM 190
Araç Mükemmel tam bir peron yıldızı
Klima mükemmel
Şoföre anksiyetemi büküp, çok güzel araçmış dedim, güldü, ama şu anda biri var konuşamıyorum
Doluluk dersek Kavaflar'da tüm koltuklat doldu
Üzüldum yavAnksiyete bükücü araç
Asla binemiycem ama![]()
Hızlı kapanırsa evet oluyor normalde yavaş ve sessizÜzüldum yav
Gel bir gün sana Buca turu yapayım (Ankara meme'i gibi bir yer bu arada sakın gelme)
Bir de şunu fark ettim, kapılar bayağı sesli kapanıyor, mercedeslerin kapıları sessiz değil miydi yeni jenerasyonlarının
Maç için Bucaya gelmiştim değişik hatlar ve meşhur 515le baya bir parkur yaptım bir kere Şirinyerdeydim pizza yemeye girdik çok pis yağmur dolu yağmıştıÜzüldum yav
Gel bir gün sana Buca turu yapayım (Ankara meme'i gibi bir yer bu arada sakın gelme)
Bir de şunu fark ettim, kapılar bayağı sesli kapanıyor, mercedeslerin kapıları sessiz değil miydi yeni jenerasyonlarının
Bi şanssızlık var sanki İzmire geldiğim gün Bi evka 4 yapayım o şanssızlığı giderelimMaç için Bucaya gelmiştim değişik hatlar ve meşhur 515le baya bir parkur yaptım bir kere Şirinyerdeydim pizza yemeye girdik çok pis yağmur dolu yağmıştı![]()
Atatürk mahallesinden geçen 168/249/568/585/584 e binmen lazım o hatlar bana etki eder ancaBi şanssızlık var sanki İzmire geldiğim gün Bi evka 4 yapayım o şanssızlığı giderelim
Bunlardan Aşık Veysel'den geçen hangi var,Atatürk mahallesinden geçen 168/249/568/585/584 e binmen lazım o hatlar bana etki eder anca
Yok ya 168le yukarı çıktım motor bağırtmıyor 566 bağırtabilir ama168le Evka 4e çıkarken motor bağırtmalı bir gezinti ideal olabilir![]()
0Bunlardan Aşık Veysel'den geçen hangi var,
Evka4 ekspres hattı
O yokuşu çıkıyor baya da dolduruyor bu arads hat iş yapıyor ama o yokuşta birde eski motorlu araç hele hele BELDE gelsinEvka4 ekspres hattı
Gediz garaja versenize35 ATR 699-> 249
Hayatımda bindiğim en iyi 2021 Otokar diyebilirim
Kliması vursa da aracı soğutamıyor
Araçta baya sticker ve aksesuar var araç baya bakımlı ve motor sesi gram duymuyorum kapıları çok centilmen açılıyor kapanıyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.