Tema düzenleyici

İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi
963-> 35 AVS???
Klima:Yeteriz vuruyor ve sıcak
Doluluk:Baya doldu
Şoför:Samimi
Araç:Bakımlı ses yok baya iyi kliması düşükte olduğundan soğutamıyor heralde

72 ->35 CKM 190

Araç Mükemmel tam bir peron yıldızı

Klima mükemmel

Şoföre anksiyetemi büküp, çok güzel araçmış dedim, güldü, ama şu anda biri var konuşamıyorum

Doluluk dersek Kavaflar'da tüm koltuklat doldu

Konu sahibi
72 ->35 CKM 190

Araç Mükemmel tam bir peron yıldızı

Klima mükemmel

Şoföre anksiyetemi büküp, çok güzel araçmış dedim, güldü, ama şu anda biri var konuşamıyorum

Doluluk dersek Kavaflar'da tüm koltuklat doldu
Anksiyete bükücü araç
Asla binemiycem ama 🥺🥺

Anksiyete bükücü araç
Asla binemiycem ama 🥺🥺
Üzüldum yav

Gel bir gün sana Buca turu yapayım (Ankara meme'i gibi bir yer bu arada sakın gelme)

Bir de şunu fark ettim, kapılar bayağı sesli kapanıyor, mercedeslerin kapıları sessiz değil miydi yeni jenerasyonlarının

Konu sahibi
Üzüldum yav

Gel bir gün sana Buca turu yapayım (Ankara meme'i gibi bir yer bu arada sakın gelme)

Bir de şunu fark ettim, kapılar bayağı sesli kapanıyor, mercedeslerin kapıları sessiz değil miydi yeni jenerasyonlarının
Hızlı kapanırsa evet oluyor normalde yavaş ve sessiz
Sesli uyarı sistemi olmaması başka bir skandal

Konu sahibi
Üzüldum yav

Maç için Bucaya gelmiştim değişik hatlar ve meşhur 515le baya bir parkur yaptım bir kere Şirinyerdeydim pizza yemeye girdik çok pis yağmur dolu yağmıştı 😂😂

Maç için Bucaya gelmiştim değişik hatlar ve meşhur 515le baya bir parkur yaptım bir kere Şirinyerdeydim pizza yemeye girdik çok pis yağmur dolu yağmıştı 😂😂
Bi şanssızlık var sanki İzmire geldiğim gün Bi evka 4 yapayım o şanssızlığı giderelim

Konu sahibi
35 ATR 699-> 249
Hayatımda bindiğim en iyi 2021 Otokar diyebilirim
Kliması vursa da aracı soğutamıyor
Araçta baya sticker ve aksesuar var araç baya bakımlı ve motor sesi gram duymuyorum kapıları çok centilmen açılıyor kapanıyor
Çalışan bilgilendirme ekranı ve camların üst tarafında film var fotoğraf çekemiyorum ama Çok iyi bir araç 2 gündür 249da görüyorum sabit heralde gerçekten Mersinlinin en iyi Otokarı kliması da güzel olsa mis olurdu.

Yokuşta beldeye binen yük
1000006035.jpg

35 ATR 699-> 249
Hayatımda bindiğim en iyi 2021 Otokar diyebilirim
Kliması vursa da aracı soğutamıyor
Araçta baya sticker ve aksesuar var araç baya bakımlı ve motor sesi gram duymuyorum kapıları çok centilmen açılıyor kapanıyor
Gediz garaja versenize 😁

Geri
Üst Alt