Şu temsalardan kurtulsak o kadar rahat olacak ki illallah ettiriyorlar428 - 35 DB 5370
Klima - Sanırım çalışmıyordu camlar açıktı rüzgarla otobüsün içi serinledi.
Doluluk - Ulukent Kargılar durağından itibaren baya doldu.
Bir de procitylerdenŞu temsalardan kurtulsak o kadar rahat olacak ki illallah ettiriyorlar
O değilde bugün 428 de 5 körüklü var 1 temsa sana denk geldi sanırım şansınaBir de procitylerden
BallıBu arada bugün buna da bindim
981 ->35 ASZ 225
Araç: Kainatın en iyi en bakımlı kraliçe Kent'i
Doluluk ->Köprübaşı-F.Altay arası bindim,binerken 10'a yakın kişi vardı
Klima -> Güzel bi kliması vardı
Aparatlı sefere bindim aslında 128'e binecektim 428 ile 16.20'de aynı anda kalkacaktı ama 428 önce geldi 128 de gecikti bu yüzden 428'e binmek zorunda kaldım.O değilde bugün 428 de 5 körüklü var 1 temsa sana denk geldi sanırım şansına
Ne ballıyım ki arkada 983 gösteriyordu ona binmek isterdim Man yerine Temsa geldi
Bence de, hatta 817 de tercih edilmezTramvay alaybey ikçü olarak çalışsa 853 çok tercih edilmez.
Şans işteNe ballıyım ki arkada 983 gösteriyordu ona binmek isterdim Man yerine Temsa geldi
Zaten şu anda da çok tercih edilmiyor. Seferleri çok olsa daha çok tercih edilebilir de saatte bir olması kötü.Tramvay alaybey ikçü olarak çalışsa 853 çok tercih edilmez.
İnşallah yakın zamanda 827 gibi full körüklü olur. Bana olacakmış gibi geliyor inşallah olur. 428'de aparat işaretli seferlerde çok körüklü görmeye başladım, 827'de de böyle oluyordu sonra full körüklü oldu. Köy için gerekirse 128'i versinler.428 yolcuları taşırken![]()
Köy için 608'i göndersinler zaten çok işlebli değil Kent-2 içindeİnşallah yakın zamanda 827 gibi full körüklü olur. Bana olacakmış gibi geliyor inşallah olur. 428'de aparat işaretli seferlerde çok körüklü görmeye başladım, 827'de de böyle oluyordu sonra full körüklü oldu. Köy için gerekirse 128'i versinler.
Olmaz çünkü Çanakkale Asfaltından geçmiyor, Harmandalıyı dolaşıp geliyor güzergahı köye uzak kalıyor.Köy için 608'i göndersinler zaten çok işlebli değil Kent-2 içinde
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.