Mersinli temsalari daha guzel gecen bindim buz gibiydi vay be ilk defa bir garaja gore ustunuz744 ->35 DB 4605
İzbanı bekliyoruz kalkış için ama araç feci bir Temsa, pişeceğiz gibi
Mersinli temsalari daha guzel gecen bindim buz gibiydi vay be ilk defa bir garaja gore ustunuz744 ->35 DB 4605
İzbanı bekliyoruz kalkış için ama araç feci bir Temsa, pişeceğiz gibi
O garaj da çiğli, gerçi Çiğli'nin kent'leri mükemmel, Temsalar kötüymüşMersinli temsalari daha guzel gecen bindim buz gibiydi vay be ilk defa bir garaja gore ustunuz
744 foca hattimmi ? Soforu şikayet edebilirzin her zaman744'te son durum : Çakıldık ve şoför vaktinden 6 dakika sonra kalktı :O
Guzeldir umarim yinede dizel Otokar olmasinda ne olursa olsunYeni elektrikli otobüsleriniz muhtemelen E Kent olur. Zamanında ESHOT'a test amaçlı Otokar E Kent gelmişti.
Dizel Otokar'da aldınızGuzeldir umarim yinede dizel Otokar olmasinda ne olursa olsun
E kent de otokarGuzeldir umarim yinede dizel Otokar olmasinda ne olursa olsun
bana gelmesinler yoksa motorunu bozarimDizel Otokar'da aldınız![]()
Biliyom ama elektrikli guzelsir heralde gidipte e-citaro almazlar yaniE kent de otokar
İcini cok bozdular guzel degilOtokar güzel bence. Otobüsün Ford F Line'ı.
Kaliteyi biraz düşürdüler orası doğru fakat gene idare ediyorİcini cok bozdular guzel degil
Dunku 2012 otokar haric ama 2021 model gorursem kacmaya calisiyorum ama mecbur biniyom conectoya mi biniyim
Bakımını yaparsan güzel araç. Yerli marka olarak 1 numara olabilir.Otokar güzel bence. Otobüsün Ford F Line'ı.
Solarise binDunku 2012 otokar haric ama 2021 model gorursem kacmaya calisiyorum ama mecbur biniyom conectoya mi biniyim![]()
Isuzu da iyidirBakımını yaparsan güzel araç. Yerli marka olarak 1 numara olabilir.
2021 model arac motor sesi kulagimi zonklatiyor performansi da iyi degilKaliteyi biraz düşürdüler orası doğru fakat gene idare ediyor
Anadolu İsuzu ve Mercedes Benz Turk gruptan ayrildiBakımını yaparsan güzel araç. Yerli marka olarak 1 numara olabilir.
İZBAN beklediği için geç kalkıyorlar sitede not olarak yazıyor744'te son durum : Çakıldık ve şoför vaktinden 6 dakika sonra kalktı :O
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.