Kent 2den ulukent gara geldiğinde 428428 yolcuları taşırken![]()
Kent 2den ulukent gara geldiğinde 428428 yolcuları taşırken![]()
128 Halkapınara uzarsa iztaşıt ile anlaşma durumuna bağlı olarak araçlar dağılır ama yeniden eshota geçerse zaten bayraklı Halkapınardan ve soğukkuyu ve çiğliden alacağı yolcular uçurur 128 i ve körüklü olur kesinAcaba 128 Halkapınara uzatılsa körüklü verilebilecek mi ? İztaşıt 128'den kurtulsa 748'e 848'e araç kalır belki Egekent'e uzatma daha kolay olur.
608 in yolcusu oluyor ama çok değil zaten 30dk 1 ve güzergahı ters ama daha işlevli hale getirmek için çalışmalar yapılmalı benceKöy için 608'i göndersinler zaten çok işlebli değil Kent-2 içinde
İnşallah ama göreceğiz hep beraber yeni araç alımı olsun çok iyi olacakİnşallah yakın zamanda 827 gibi full körüklü olur. Bana olacakmış gibi geliyor inşallah olur. 428'de aparat işaretli seferlerde çok körüklü görmeye başladım, 827'de de böyle oluyordu sonra full körüklü oldu. Köy için gerekirse 128'i versinler.
Okul zamanı sabahları daha Ulukent Gara gelmeden bu hale geliyor.Kent 2den ulukent gara geldiğinde 428
Ekli dosyayı görüntüle 79468
Güzergahı Cansu Sitesinden itibaren ya 128/428/749 daki gibi Umut durağına uzatılmalı ya da 848 gibi Koyundere'ye uzatılmalı o zaman daha işlevli hale gelir. Feyatlar Unlu Mamüllerin önü son durak alanı için uygun görünüyor 608 orada son durak olabilir.608 in yolcusu oluyor ama çok değil zaten 30dk 1 ve güzergahı ters ama daha işlevli hale getirmek için çalışmalar yapılmalı bence
Gene hattı biz tahmin edecez 585 o zamanİzulaş 2012 Kent-> Buzzzzzz gibi morg kliması var araç soğuk motor sesi yok yokuş performansı iyi Tıslamıyor ve çok bakımlı Süspansiyonu da çok iyi Hayatımda bindiğim en iyi otokar
Maç var ondan yoğundur şuan ora604C/M08 Bornova->Basmane (Narlıdere Kaymakamlık) Kliması yok
Doluluk:Halkapınarda baya dolacak gibi ve taraftar dolu
BelliMaç var ondan yoğundur şuan ora
Bu taraftarlar Halkapınardaki niye inmedi tramvay geçmiyormudu sadece ordan
Hangi set o ? Metrolarda filo numarası falan bilmiyorum.604C/M08 Bornova->Basmane (Narlıdere Kaymakamlık) Kliması yok
Doluluk:Halkapınarda baya dolacak gibi ve taraftar dolu
Hangi set o ? Metrolarda filo numarası falan bilmiyorum.
Onlar klimasız oluyor mu ya ? Eski setler zannettim.CRRC'ler
Onlar morg klimalı oluyorOnlar klimasız oluyor mu ya ? Eski setler zannettim.
herkes iniyor ulukent gardaKent 2den ulukent gara geldiğinde 428
Ekli dosyayı görüntüle 79468
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.