Doğrudur. Cıtıportlar güzelse onlar da alınabilir.Isuzu'da var
Doğrudur. Cıtıportlar güzelse onlar da alınabilir.Isuzu'da var
Mersinlininkiler cok kotu durumda gec3n şikayet ettim plaka tekrar istediler simdi cevap bekliyomSolarise bin
Yok telafi etti rallideydik744 foca hattimmi ? Soforu şikayet edebilirzin her zaman
835'te de aynısı oluyor hatta izbandan indiğimde saati geçti diye otobüsü kaçırdım sanıyorum ama otobüs izban yolcularını bekliyor.İZBAN beklediği için geç kalkıyorlar sitede not olarak yazıyor
Gerek yok buna zaten normalden daha yoğundur şuan bide hafta sonu ekstra yoğun oluyor körüklü çalışıyor mu acaba 8 9 araç çalışıyor çünkü hafta sonu744 foca hattimmi ? Soforu şikayet edebilirzin her zaman
Bir tane ATC plakalı araç var diğerleri DB plakalı körüklü yok galiba.Gerek yok buna zaten normalden daha yoğundur şuan bide hafta sonu ekstra yoğun oluyor körüklü çalışıyor mu acaba 8 9 araç çalışıyor çünkü hafta sonu
660 zamanın gelmiş izbandan daha hızlı gidersin dkdkdkdkkdkdkskskskskssYok telafi etti rallideydik
Bu yüzden Yenifoçaya gitmek Eski Foça'ya gitmekten daha kolay.660 zamanın gelmiş izbandan daha hızlı gidersin dkdkdkdkkdkdkskskskskss
Şimdi 664'e bineceğim bakalım ne olcakBu yüzden Yenifoçaya gitmek Eski Foça'ya gitmekten daha kolay.
Conecto körüklü428'de 35 EE 491 var. İlk defa EE plaka görüyorüm hangi araç oluyor bu ?
Mercedes cornecto normal ee499 ve ee496 ee481 EE483 ee480 de var428'de 35 EE 491 var. İlk defa EE plaka görüyorüm hangi araç oluyor bu ?
Hocam sanırım Auto correct yapıyorda Conecto diye geçiyor model o yüzden Manuel yazsanız daha iyi olur sankiMercedes cornecto normal ee499 ve ee496 ee481 EE483 ee480 de var
Bmg plaka hayırlı olsun 660 yap benceŞimdi 664'e bineceğim bakalım ne olcak
Procity olabilir körüklüyse conecto428'de 35 EE 491 var. İlk defa EE plaka görüyorüm hangi araç oluyor bu ?
Bu arada otobüs modellerinin %38üne binemeyen ben (İzmirdekilerden)Bmg plaka hayırlı olsun 660 yap bence![]()
Denerim ama aklımda 745 var bilemedim, 660 ile Şirinyer'e ters kalır İzbana giderimBmg plaka hayırlı olsun 660 yap bence![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.