428'de bayadır Conecto görmüyordum. Hep Otokar kent körüklüler oluyordu Solaris de yok. Solaris gelsin ya özledim.Conecto körüklü
428'de bayadır Conecto görmüyordum. Hep Otokar kent körüklüler oluyordu Solaris de yok. Solaris gelsin ya özledim.Conecto körüklü
Procity Ee plaka yokProcity olabilir körüklüyse conecto
Adatepenin solarısları en iyisi favori aracım ama maalesef Mersinlininkiler hurda gibi bakılıyor428'de bayadır Conecto görmüyordum. Hep Otokar kent körüklüler oluyordu Solaris de yok. Solaris gelsin ya özledim.
Foçaya gidipte Bornovaya gelmiyorsun dene güzel Mersinli araçlarınıDenerim ama aklımda 745 var bilemedim, 660 ile Şirinyer'e ters kalır İzbana giderim
Otokar öncelikli oluyor pik saatlerde solaris cornecto veriyorlar dün ve perşembe günü P 6073 vardı pik saatlerde veriliyor428'de bayadır Conecto görmüyordum. Hep Otokar kent körüklüler oluyordu Solaris de yok. Solaris gelsin ya özledim.
664 mü ?Şimdi bindim ayakta yolcu yok ama tüm koltuklar dolu yaklaşık 25 kişi var
Evet şimdi de indim664 mü ?
Hiç binmedim ama 1 saat sürebilir.Dönüşte 750 ile gelmeyi düşünüyorum tahmini kaç dk'da Ulukent'e varırım
İste ondan vazgeçtim 750 ile dönmeye 745 ile dönüyorum BMG 874 varHiç binmedim ama 1 saat sürebilir.
Centro muİste ondan vazgeçtim 750 ile dönmeye 745 ile dönüyorum BMG 874 var
Sizin markalarınız Mercedes ve OtokarOtokar ayrica cesitlilikten istemiyoz biktik artik
Kent tir o muhtemelenCentro mu
Otokari bombalamak istiyom zaten gorunce kaciyorumSizin markalarınız Mercedes ve Otokar
Evet kent, araç bayağı hızlıydı 25 dakikada vardık Biçerova'yaKent tir o muhtemelen
Temsa,Mercedes ve OtokarSizin markalarınız Mercedes ve Otokar
Hatırlatırım bu lanetlerin(TemSA) sadece Eshot'ta 300 adedi varTemsa,Mercedes ve Otokar
Mersinde temsa körüklü var sjsjsjsjsjs bilin istedimHatırlatırım bu lanetlerin(TemSA) sadece Eshot'ta 300 adedi var
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.