Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
Ama dünyada örneği yok yani metro simgeleri aynıdır, M'dir. Bakanlığın aldığı kararı yanlış buluyorum. İleriye gitmek varken geriye gitmek neden.
İstedikleri kadar U1 desin bakanlık. Biz hep M11 demeye devam edeceğiz. Metro dediğin M ile başlar yani. Tramvay T olması gibi ya da Banliyö B1-B2 gibi
 
İBB bazı şeylere çökmeye kalkıştığı için bakanlık da böyle bir aksiyon almıştı. Bakanlığın tamamladığı M3 metrosunda U totemi yok sanırsam.
Ortada çökmelik bir şey yok, Uab bu metroyu yapıp ibbye teslim etti, fatura yine ibb'nin cebinden çıktı ibb ödedi, üstüne uab uzattığı kısımlar için metro aracı da temin etmedi, daha fazla yazmayacağım siyaset adı altında silinebilir oysaki hepsi gerçekler.
 
Bakanlık da bir gün tamamını belediyenin yaptığı işe çöksün, berabere biter mücadele 🤣
Burayı da eski foruma benzettiniz. Belediye parası kendi ödediği hatta nasıl çöküyor? Diğer yandan ister bakanlık ister belediye yapsın bu hatların finansmanı bizim vergilerimiz değil mi. Bakanlık yaptı diye Marmaray’ı, belediye yaptı diye metro kullanmayan mı var memlekette.
 
Allah’ın belasına bak Allah’ın belasına 50AT’de arıza yapmadan gün bitirmiş . Bizde olsa 15:10 seferi Kapı Arızası , 18:10 seferi Motor , 20:15 seferi Elektrik Arızları . Ulan yarın bizde çalışırsa bu araç ve arıza yaparsa bizzat aracı garajdan kaçıracam ve kötü şeyler yapıcam 😈😈
 

Ekli dosyalar

  • IMG_0479.jpeg
    IMG_0479.jpeg
    244.3 KB · Görüntüleme: 22
Geri
Üst Alt