Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Geçti zaten. U totemleri var dışında. Marmaraya U1 diye refere ediliyor diye biliyorum ama yanılıyor olabilirim dayattıkları simgelerle pek haşır neşir olmadım
U1: M11 Gayrettepe-Havaalanı (şimdilik Arnavutköy)
U2: M11 Halkalı-Havaalanı
U3: T6
diye biliyorum ben.
Marmaray dışında U totemi görmemiştim Ekim ayında dikkatle incelerim

U1: M11 Gayrettepe-Havaalanı (şimdilik Arnavutköy)
U2: M11 Halkalı-Havaalanı
U3: T6
diye biliyorum ben.
Marmaray dışında U totemi görmemiştim Ekim ayında dikkatle incelerim
Elektrikli araç sarj istasyonları yeşil U totemi ile gösteriliyor tuzla da atıl çorak topraklara asfalt döküp yaptılar bir tane

İBB bazı şeylere çökmeye kalkıştığı için bakanlık da böyle bir aksiyon almıştı. Bakanlığın tamamladığı M3 metrosunda U totemi yok sanırsam.
Ama dünyada örneği yok yani metro simgeleri aynıdır, M'dir. Bakanlığın aldığı kararı yanlış buluyorum. İleriye gitmek varken geriye gitmek neden.

Konu sahibi
Ama dünyada örneği yok yani metro simgeleri aynıdır, M'dir. Bakanlığın aldığı kararı yanlış buluyorum. İleriye gitmek varken geriye gitmek neden.
İstedikleri kadar U1 desin bakanlık. Biz hep M11 demeye devam edeceğiz. Metro dediğin M ile başlar yani. Tramvay T olması gibi ya da Banliyö B1-B2 gibi

İBB bazı şeylere çökmeye kalkıştığı için bakanlık da böyle bir aksiyon almıştı. Bakanlığın tamamladığı M3 metrosunda U totemi yok sanırsam.
Ortada çökmelik bir şey yok, Uab bu metroyu yapıp ibbye teslim etti, fatura yine ibb'nin cebinden çıktı ibb ödedi, üstüne uab uzattığı kısımlar için metro aracı da temin etmedi, daha fazla yazmayacağım siyaset adı altında silinebilir oysaki hepsi gerçekler.

Bakanlık da bir gün tamamını belediyenin yaptığı işe çöksün, berabere biter mücadele 🤣
Burayı da eski foruma benzettiniz. Belediye parası kendi ödediği hatta nasıl çöküyor? Diğer yandan ister bakanlık ister belediye yapsın bu hatların finansmanı bizim vergilerimiz değil mi. Bakanlık yaptı diye Marmaray’ı, belediye yaptı diye metro kullanmayan mı var memlekette.

Geri
Üst Alt