Akiaları seveceğimi hiç zannetmiyorum, bu Otokar uğruna Mercedesleri bile ekerken
Eski otobüslere ben dış hatlarda binmek istemiyorum. Markası modeli farketmez.Bari capacitylerin bir kısmını normal hatlara ver. Çünkü yeni araçlar alındıkça capacityleri kaybetmekten korkuyorum.
Anadolu şehirlerine satılır büyük ihtimalle 2. el olarak alan çok öho esnafı olur anadoludaBu 4.nesil beldeler ne olur hurdaya mı gider
2011 model degilmi bunlar?O kadarda eski almiyorlardir 2015 falan alirlar diye dusunuyorum.Anadolu şehirlerine satılır büyük ihtimalle 2. el olarak alan çok öho esnafı olur anadoluda
ayrıca @Yasin190754 fotoğrafı neyle çektin baya iyi çıkmış kalitesini anlatamam. Benimkiler kötü çıkıyor çünkü telefonu ilk alırken fotoğraf çekmeyi seven biri olmadığım için ucuza kaçıp kamerası kötü olanı aldım fakat otobüs fotoğrafları çekeceğimi tahmin etmemiştim. O yüzden benim fotoğraflar leş kusura bakmayın. Telefon bu kadar çekiyor benlik değil. Birde sosyal ankastrem otobüs fotoğrafı çekerken devreye giriyor. İnanılmaz heyecan yapıp utanıyorum millet görecek diyeBu fotoğrafta şimdi imposterı fark ettim arkada A3069 var![]()
Sosyal ankastrem ODKQŞLDAPDLAPSKSKAayrıca @Yasin190754 fotoğrafı neyle çektin baya iyi çıkmış kalitesini anlatamam. Benimkiler kötü çıkıyor çünkü telefonu ilk alırken fotoğraf çekmeyi seven biri olmadığım için ucuza kaçıp kamerası kötü olanı aldım fakat otobüs fotoğrafları çekeceğimi tahmin etmemiştim. O yüzden benim fotoğraflar leş kusura bakmayın. Telefon bu kadar çekiyor benlik değil. Birde sosyal ankastrem otobüs fotoğrafı çekerken devreye giriyor. İnanılmaz heyecan yapıp utanıyorum millet görecek diye
Beni de gecen soforler fark etti sohbet ettikayrıca @Yasin190754 fotoğrafı neyle çektin baya iyi çıkmış kalitesini anlatamam. Benimkiler kötü çıkıyor çünkü telefonu ilk alırken fotoğraf çekmeyi seven biri olmadığım için ucuza kaçıp kamerası kötü olanı aldım fakat otobüs fotoğrafları çekeceğimi tahmin etmemiştim. O yüzden benim fotoğraflar leş kusura bakmayın. Telefon bu kadar çekiyor benlik değil. Birde sosyal ankastrem otobüs fotoğrafı çekerken devreye giriyor. İnanılmaz heyecan yapıp utanıyorum millet görecek diye
Bu durum bende de var, insanlardan ziyade kaptanlar görmeden çekiyorum geneldesosyal ankastrem otobüs fotoğrafı çekerken devreye giriyor.
Aslında haklısınYa arkadaş bugün bak pazar öğle saatleri sanayi sitesi bomboş kuş uçmuyor sanki 5 yıldızlı polisler tarafından aranıyorum gibi A-1517'yi çekerken 50 kere etrafımı kontrol ettim biri görecek mi diye. Sanki otobüsü çalacağım. Fotoğraf çekip gidicem ne bu kasıntı![]()
Harikasınİlk gün A-1800'ü çekmeye gittiğimde çok fazla sanayide çalışan işçi vardı ve sosyal ankastrem azmıştı resmen fotoğraf çekemiyordum. Fotoğrafı çekemezsem inanılmaz içimde kalırdı oralara kadar gidip çekememek. Şansa tamda annem aramıştı sağolsun. Sanki görüntülü konuşma yaparmış gibi telefonu dik tuttum ve aracı öyle çektim sonra hemen hızlıca uzaklaşmıştımşu özelliğimi yenmem gerek cidden ya
Centromsu araçlar mi giriyor ona, ya da şu yine Karsan'dan Atak tarzı,dolmuşlardakiAdalar için evet İETT’de istemiyordu alınmasını daha uygun araç alacaklardı diye hatırlıyorum fakat faytonların kaldırılması çok hızlı gelişti normalde daha sonra olması bekleniyordu anladığım kadarıyla alınabilecek tek araçta buydu pandeminin ilk zamanlarıydı üretim durmuştu dünyada. Adalar’a 12 metre mi istiyorsun anlamadım hem o 12 m kapasitesini asla dolduramayacak hem adalar yollarına da uygun olmayacaktı
Şuan adalarda Elektrikli Karsan Jest var bildiğimiz minibüs. Biraz değişiklikleri var motorunda falanCentromsu araçlar mi giriyor ona, ya da şu yine Karsan'dan Atak tarzı,dolmuşlardaki
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.